Млађан Ђорђевић је Вук Драшковић за сиротињу

1

Млађа Ђорђевић (Фото: Скриншут)

Људи који желе да прејебу српске десничаре и искористе их за неке своје циљеве који нису ни лево ни десно, већ апсолутно поданички, никако да изађу из сопствене илузије и манипулације. Манипулацијом се служе деценијама и успешно су крунили зидове српске тврђаве док су противника, Србина, поштовали.

Међутим, сада трпе поразе јер су почели сами да верују у лажи које су пласирали другима, као и у сопствену надмоћ које одавно више нема. Начин је био једноставан и није се мењао док је десница еволуирала. Када је требало унизити било шта српско, никада није узет ни просек, већ су бирали убедљиво најгоре примере и то представљали као опште стање. Било да се ради о српском сељаку, Цркви, раднику, власти, војсци, полицији, буквално за све су копали најгори могући пример, као да игде постоји кутак где таквих примера нема. Наравно, то је код наивних изазвало згражавање према свему српском, такве идиоте често виђамо јер су форсирани, али нема их много. Јер да их има, одавно би победили.

Но ево, сада и они сами верују у своју лаж. Десничари, то су брадати масни четници, кољачи, страховито глупа и необразована створења, примитивци… Сад ћемо да им увалимо Бошка да их изложи.




Али, прц! Бошко није прошао и сада ће лагано да се престроји, миц по миц, док не буде постао кум Прајда. Пошто није прошао Бошко, можда су претерали са оделом, дај нешто жешће да се примитивци изложе! Ево Млађу, ставимо га на планину, натуримо шајкачу и кокарду, е то ћемо!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Мангуплуци у политикантству: СНС, СПН и МИ

АЛОЕ! А ЂЕ ЈЕ БРАДА?! ЂЕ ЈЕ КАМА У ЗУБИМА?! ДАЈТЕ ДА КОЉЕ НЕКОГ РВАТА! КАКО МИСЛИТЕ ДА НАС ЗАЈЕБЕТЕ А УВАЉУЈЕТЕ НАМ ЋОСАВОГ ЧЕТНИКА?! НЕЋЕТЕ ДА НАС ПРЕВАРИТЕ!

Морам да вас обавестим да иза српске деснице, без обзира које примере издвајате, стоје људи са којима вам неће бити лако. Људи обавештени, па чак има и школованих, замислите. Многи на важним положајима, а многи ће тек доћи на такве положаје. И слабо долазе у додир са примитивцима. Са примитивцима сарађујуте управо ви, који бисте десницу да искористите. И стално вртите једне исте људе. Није скупио Ного једну групу, Сандуловић другу, онај Вожд Тајсон трећу, Млађа четврту, па да ви то уједините у један табор. То јесте један табор, а то није десница, већ је једна иста скупина острашћених будала којима је свеједно да их и Туђман води, важно је само да се виче и урла. Десницу нисте ни такли.

,,Успеси” вам се виде и наставиће да се нижу.

Апелујем, тек да игра буде забавнија јер је постало досадно, додајте Млађи брадурину као Вук Драшковић што је имао ономад, можда активирате још коју уморну будалу.



Никола Петровић / Видовдан

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Млађан Ђорђевић је Вук Драшковић за сиротињу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *