ЗЛАТНА КОКА Дачић сачувао Бајатовића: Ниједан министар ми не треба!

1

Бајатовић (Фото: Фото: Фејсбук/Дневник)

Из најновије СНС поделе карата, најбоље је прошао Душан Бајатовић, који остаје на челу “Србијагаса”. То је изјавио нови председник Скупштине Ивица Дачић уз речи да ће социјалисти имати још једно једно предузеће.

Тако је најскупљи политикант у Србији остао на позицији која га издваја од обичног света, платице, милиончићи, бонуси и на његовом рачуну дође се до месечне суме – од 50.000 евра!

И, наравно, да је стрепео шта ће његов шеф и шеф свих шефова договорити. Дачић је добио говорницу у Скупштини, а како каже, није морао ни то. Него је Александар Вучић био добре воље, шта?




– Ми смо пре свега добри пријатељи – рекао је Дачићи и додао да га Вучић “није склонио у Скупштину, већ да су се договорили да би било добро да буде на том месту”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Председника републике и скупштину бира народ, зато јесте за честитање. Ко жели да се озбиљно бави политиком за њега је важно какву политику води. Човек чини функцију, не обратно – рече Ивица и прозва бившу председницу Скупштине, а нови министарку културе Мају Гојковић.

Лидер СПС има планове, док Влада још није званично ни формирана, следеће изборе 2022. и договор са СНС. Каже да треба наступити уједињено на градским, парламентарним и председничким изборима, јер ако се уједињује опозиција, треба и власт.

– Ми желимо политички договор. Постоји неколико болести, једна је кратковидост. Једни ће рећи овај има оволико министара, неко онолико. Важно је колика је политичка снага нечија, а не колико министарстава има. Колико један председник Скупштине министара вреди? То нико не рачуна. Скупштина је за неке место за пензионере. Што се мене тиче, не треба ми ниједан министар. Бирачи гласају за СПС, због моје политике. Шта ће мени више од тога? Први потпредседник Владе у Скупштини и Влади седи поред премијерке – каже он.

Прочитајте још:  Додик: Филм "Олуја" важан за историју српског народа (ВИДЕО)



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЗЛАТНА КОКА Дачић сачувао Бајатовића: Ниједан министар ми не треба!

  1. “месечне суме – од 50.000 евра!”
    И није тако лоше за највећег губиташа у Србији, колику би плату тек имао да му фирма није тежак губиташ?!
    “да ће социјалисти имати још једно предузеће.”
    Ха, ха ЈЕДНООООООООООО!
    Па скоро сва “приватизована” предузећа од 91 па до данас су у њиховом власништву + новонастала од пљачке и задуживања ових јавних које преко намештених јавних набавко и данас пљачкају државну касу коју зеленашким зајмовима пуне.
    Само да се подсетимо да су носиоци друштвеног и привредног “развоја” од 91 па надаље сви из социјалистичког и јуловског легла “нови капиталисти” на темељима пљачкашких приватизација и буџета, преко нових “газда” ћаблана без школе, капитала, животног и радног искуства као истурено одељење СПСа и ЈУЛА, које њихове криминалне радње и дан данас штити преко својих судија и тужилаца. Све наредне партије “на власти” су морале на силу отимати од социјалиста свој део плена, уценом али не да би обештетили народ и државу од СПС зликоваца и пљачкаша него да би од њих преотимали део, % зараде за себе а не за народ и државу.
    Окрените се и погледајте око вас да ли знате неког “тајкуна” криминалца да није из СПС и ЈУЛ легла а да је пропао, да му је имовина одузета јер дугује и Богу, Свету и Буџету?
    Наравно да га нема, када заглаве притвор буду кратко у истрази, некад и смешно оптужени и осуђени реда ради па на слободу да и даље улажу покрадено од “приватизованих” фирми, покрадених робних резерви, покрадено из буџета преко субвенција, фондова, државних стимулација датих својим привредницима и “страним” инвеститорима који су оживљавали фирме које су социјалисти опљачкали и задужили преко својих рођа ћаблана који глуме “газде”, “тајкуне” Значи пљачкају Србију на 1001 начин и још се вајкају да имају само 1предузеће и то још губиташ!
    Специјалци за пљачку државе, фирми, резерви, фондова … а терет пљачке на грађане са платама од 20к д. и пензионере од 12к д.
    Ниједна власт после њих није могла узети ни динар из касе а да и ту социјалисти нису узели кајмак у виду %, јер ни једна новопридошла власт није знала тако безочно красти државу без социјалиста који у стави држе све спреге власти, њихови тужиоци, судије, полиција, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *