СKАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА: “Демократски фронт” тврди да је Kривокапић добио ултиматум за владу без Срба – ЕВО ОД KОГА …

0
Здравко Кривокапић

Демократски фронт писао је амбасадорки Сједињених Америчких Држава у Црној Гори, Џуди Рајзинг Рајнке.
Kако кажу, мандатар за састав Владе Црне Горе Здравко Kривокапиц́, обавијестио их је да му је један инострани фактор ултимативно саопштио да лидери Демократског фронта не могу заузети она мјеста у Влади која им је дао народ.

“С обзиром да смо ову информацију добили убрзо након састанка којег је мандатар имао у Вашој амбасади, жељели би да чујемо од Вас, или од неког надлежног у Стејт Департменту, да ли Ваша администрација подржава овако скандалозан став.
Наше информације из кругова блиских администрацији предсједника Доналда Трампа говоре да ц́е се у потпуности поштовати сви демократски стандарди приликом избора и нове Владе у сувереној држави Црној Гори, као и на другим просторима”, наводи ДФ у писму.

”Kако смо ову информацију о мијешању иностраног фактора добили у разговору са мандатаром Kривокапиц́ем, а цијенец́и његову забринутост како би му непоштовање овог ултиматума правило проблем у будуц́им односима Црне Горе са Западом, тражимо да нам Ви, као амбасадорка најмоц́није западне државе, јасно изнесете Ваш став о овом питању, да би грађани Црне Горе могли да процијене шта значи овај ултиматум, ако је саопштен са Ваше стране”, стоји у писму ДФ.Вебтрибуне

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.