УДАРНА ВЕСТ: Договорена експертска влада Црне Горе без ДФ и Срба!

0
нато, абазовићу

Дритан Абазовић

На данашњем састанку мандатара за састав нове црногорске владе Здравка Кривокапића са представницима коалиција “За будућност Црне Горе”, “Мир је наша нација” и “Црно на бијело”, договорен је концепт експертске владе, саопштено је после састанка.

“Мандатар ће наредних дана упознати странке са својим предлогом о којем ће се изјаснити странке”, наводи се у заједничком саопштењу учесника састанка, преносе подгоричке Вијести.

Саопштење су поред Кривокапића потписали учесници састанка – лидери Нове српске демократије Андрија Мандић, Демократске народне партије Милан Кнежевић, Покрета за промјене Небојша Медојевић, Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић, Демоса Миодраг Лекић, Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић, као и потпредседник Демократа Момо Копривица.




“На данашњем састанку потврђен је наш ранији договор о избору нове Владе, коју ће подржати три коалиције које су победиле на парламентарним изборима 2020. године. Мандатар ће наредних дана упознати странке са властитим предлогом о којем ће се изјаснити странке”, наводи се у заједничком саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић рекао је да је на састанку договорен концепт експертске владе и да би мандатар ускоро требало да саопшти имена кандидата за министарске функције и да до 8. новембра изнесе свој план.

Он је истакао да је подела ресора на мандатару и да верују да ће он “изабрати најбоље људе”.

Састанак који је сазван поводом коначног формирања владе, како је наведемно у позиву, почео је минутом ћутања због смрти митрополита црногорско-приморског Амфилохија.



(Бета)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *