ДРИТАНОВ УЛТИМАТУМ: УРА хоће све безбедносне секторе за себе!

0
дритан

Дритан Абазовић

Председништво Грађанског покрета УРА подржало је синоћ политику врха странке везано за преговоре о формирању нове владе. Према незваничним, али поузданим сазнањима медија, чланови Председништва указали су да савез Црно на бијело испоставља легитимне захтеве.

У првом реду, то се тиче сектора безбедности, односно Министарства унутрашњих послова и Министарства одбране. Снажно је подржан захтев да буде формирана експертска влада.

Из покрета УРА се у вези са синоћ одржаном седницом нису званично оглашавали.




Коментаришући медијске наводе о расподели функција и ресора међу партијама нове већине, функционер УРА Божена Јелушић рекла је у среду за Радио Црне Горе да је реч о рачуну без крчмара и још једном од спинова који су почели да се појављују у медијима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Једино експертска влада, са нужним изузетком да мандатар мора да буде из редова посланика, долази у обзир, јер ми са ове три коалиције нијесмо ступили у предизборну коалицију која би подразумијевала проценте и односе снага, него смо направили постизборну сарадњу да бисмо демонтирали систем који је заробио институције – рекла је Јелушић.

Прочитајте још: 



Dan

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *