Вучићу, да ли је истина да тренутно странцима продајете 240 српске деце коју сте отели од српске сиротиње?

0

До нас је стигла информација из веома поузданог извора који тврди да се тренутно преко социјалних установа у Србији припрема продаја 240 српске деце странцима којима ће та деца бити понуђена на продају тј. усвајање. Нови напредни изроди вођени злотвором Александром Вучићем припремају нови данак у крви као да нам је било мало оних турских који су трајали 370 година. Уместо да држава Србија материјално и нематеријално помогне сиромашне породице у Србији Вучић и његови изроди буквално отимају децу од њихових сиромашних родитеља и продају их странцима. Сазнаћемо за какве и колике паре по детету.

Ова банда напредних сецикеса, издајника и фукаре какву Србија није запамтила на власти у својој модерној историји усуђује се да буквално продаје српску децу странцима. Вучић и његова напредна банда злотвора тргује и српском децом и то на велико!
Захтевамо од надлежних државних органа Републике Србије да упознају јавност са бројем деце која су отета од родитеља због сиромаштва или по било каквом другом основу и захтевамо да се ОДМАХ ПРЕКИНЕ и обустави пракса продаје и давања на усвајање српске деце странцима. Ако неко већ српску децу мора да усвоји онда нека то буду српске бездетне породице којих је буквално на хиљаде. Законом треба забранити модеран данак у крви и трговину српском децом.

Схватате ли ви људи са каквим злотворима на власти имате посла?

ПРОДАЈУ НАМ ДЕЦУ као да су кромпир!Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.