Шиптарској делегацији у Бриселу украдена торба са поверљивим документима за дијалог са Србијом

1
самит еу, унија

самит еу (Фото: Shutterstock)

Косовској делегацији, која је прошле недеље боравила у Бриселу због техничког дијалога са Србијом украдена је торба са поверљивим документима, али је након пар дана пронађена и враћена, преноси Индекс Онлајн.

Према сазнањима овог портала из полицијских извора, у торби су се налазили поверљиви папири и материјал за разговоре са Србијом.



Део ове делегације били су координатор за дијалог Скендер Хисени, стручњак за економска питања Мухамет Мустафа и бивши амбасадор у Белгији, Бернард Никај.

Један од чланова делегације Мухамет Мустафа, навео је за Репортери, да је украдена торба припадала њему.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Нешто новца и неки документи су украдени, али је на крају све решено, јер ми је торба враћена. И у питању нису били званични документи, него моји лични, који су враћени на крају, али новац није”, навео је Мустафа.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шиптарској делегацији у Бриселу украдена торба са поверљивим документима за дијалог са Србијом

  1. Pa dobro, eto, ukradeni. Dešava se. Pa nećemo sad zakerati i tražiti jaje u plastu dlaka, nije sve nužno zavera. Eto papiri vraćeni, kopirani, ok, kopirani pa vraćeni. Eto novac ipak nije, znači radi se o lopovu, nije orga kriminal. I šta sad? Pa ništa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *