НЕСТОРОВИЋ: Смртност од короне на нивоу сезонског грипа, а шансе да дете умре од њега исте су оној да га удари муња (ВИДЕО)

0

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Доктор Бранимир Несторовић изјавио је да је да је смртност од корона вируса тренутно на нивоу сезонског грипа, а шансе да дете умре од њега равне су, према истраживањима, оној да га удари муња.

Наиме, он је у интервјуу за Телеграф рекао да сматра да вирус неће и ишчезнути у следећих пет година.

– Ова епидемија ће престати када стекнемо 60 одсто колективног имунитета, а ми смо, мислим, врло близу тога.

Несторовић сматра и да не треба сви да се тестирају.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– На сајту Светске здравствене организације (СЗО) критеријуми за тестирање исти сада као и на почетку епидемије, температура од 38 степени и већа, и тешко дисање. Цела идеја о тестирању је превише чудна. То нигде не пише. Ни у једној књзи, ни у једној препоруци. На почетку, када је епидемија, ви можете да јурите те контакте и да их тестирате да спречите ширење вируса. Када почне велики број оболелих, то је бесмислено. Зна се да се тада тестирају болесни и они који су са њима били у контакту”, каже Несторовић и додаје да могу да се изолују ризичне групе, а то су пре свега старији у домовима за старе.

Несторовић је рекао и да смо ушли у осми месец епидемије.

– Када погледате земље које су биле закључане, земље које нису биле закључане, земље које су много тестирале, које нису тестирале, нема неке велике разлике – рекао је.



Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *