СЕРИЈА ЕКСПЛОЗИЈА У МОСКВИ: Људи беже са улица (ВИДЕО)

0

Експлозија у Москви (Фото: Readovka)

На Варшавском аутопуту у Москви саобраћај је блокиран због пожара великих размера изазваног експлозијом резервоара за гас. Становници оближњих улица моле се да се сакрију на сигурним местима с обзиром на могуће даље експлозије. Тренутно је прелиминарно познато да нико није повређен у експлозијама.

Због пожара у улици Газопровод, саобраћај је блокиран. ‘’Будите опрезни, заобиђите’’, рекла је прес служба московског Министарства саобраћаја.

Према изјавама хитних служби града Москве, ватра од експлозија у складишту проширила се на оближњу бензинску пумпу.




Неколико експлозија боца са гасом догодило се у подручју Јужно Чертаново у улици Газопровод. Очевидац догађаја Иван Котов рекао је да су експлозије у згради почеле око 14.30. Биле су толико јаке да се под тресао, извештава Readovka.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Светлана, становница суседне зграде, додала је да је видела експлозију у нивоу прозора свог стана који се налази на 22. спрату зграде.

‘’Експлозија је била врло јака, пламен је био јак. Неколико експлозија, јака ватра. Налазимо се на 22. спрату у суседној згради, тачно је био пламен исте висине’’, рекла је жена за ТВ „360“.



Према прелиминарним информацијама, боце за гас укупне запремине 600 кубних метара и даље се налазе у једноспратном складишту. Због тога се од локалног становништва и очевидаца догађаја тражи да брзо напусте оближње улице и склоне се у сигурне просторије.

Запослени у Министарству за ванредне ситуације не искључују поновне експлозије.

Пожару је додељен други степен тежине, он је локализован на површини од 300 квадрата, пише Mash. Спасиоци покушавају да заштите суседне зграде, што је тешко извести због високе температуре сагоревања.

Прочитајте још:  Уништено гнездо укронациста и страних плаћеника у Дњепропетровску: Министарство одбране Русије (ВИДЕО)

Прочитајте још: 

 



Извор: Ридус/Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *