Највећа крађа у историји САД и то за кандидата који мисли да су избори за Сенат, а за Трампа мисли да је Џорџ Буш

0
Педофил Бајден (Фото: Танјуг / АП)

Штаб актуелног председника САД Доналда Трампа поднео је тужбу у савезној држави Џорџији захтевајуц́и да се прекине бројање дописних гласова који су пристигли након изборног дана.

Упркос постојећем року, штаб Џоа Бајдена позвао је ангажоване на изборима да иду „од врата до врата и помогну бирачима да унесу исправке на листићима које шаљу поштом“.
То је трец́а савезна држава у којој је Трампов штаб поднео тужбу након што изборне пројекције показују вођство противкадидата, демократе Џоа Бајдена.

Трампов штаб поднео је захтев да се обезбеди поштовање правила бројања гласова оних који су гласали у одсуству или путем поште у Џорџији, а таквих гласова, који још увек нису избројани, је око 200.000 у окрузима Декаб, Фултон, Форсит и другима.


Прочитајте још: 


Оваква реакција је уследила након што је, како се наводи, републикански посматрач на изборима приметио превару.
Агенција АП је најпре известила да је тужбом захтевано хитно заустављање бројања гласова. Међутим, касније је откривено да је штаб захтевао да се прво одвоје гласачки листиц́и пристигли после 19 сати на дан избора, што је рок за бројање гласова у одсуству и гласова пристиглих путем поште у Џорџији.

Kада ти гласови буду пребројани требало би их чувати до „даљег упутства“ суда „о коначном поступању са тим подацима“, захтевао је штаб.


Прочитајте још: 


У тужби је наведен и захтев за судским налогом који би наложио изборном одбору округа Чатам у Џорџији да „прикупи, осигура и безбедно ускладишти све гласачке листиц́е оних који су гласали у одсуству“, а који су примљени након истека рока и да Републиканцима „обезбеди пребројавање свих таквих гласачких листиц́а“, укључујуц́и и приступ именима гласача, као и времену и датуму пријема листиц́а.Вебтрибуне

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.