МОНСТРУМ ИЗ БЕЧА ЖИВЕО НА ГРБАЧИ ДРЖАВЕ: Иако је био симпатизер исламиста, и робијао због тога, ово су му одобрили!

0

Бечки терориста северномакедонских коријена Кујтим Фејзулаи живио је у државном трошку, у стању који му плац́а град Беч.

Мрзео је град који му је финансирао живот, без обзира на то што је служио затворску казну за покушај придруживања екстремистима у Исламској држави у Сирији, Фејзулаи је у рекордном року добио субвенционирани стан, пише Кронен цајтунг.




Двадесетогодишњак се 11. фебруара 2020. године пријавио на програм за подршку младим грађанима Бече, уговор о најстанијој држави потписан је почетком маја, док други чекају годинама. Корисно је стан од 41,9 квадратних метара.

Занимљиво је да је Фејзулаи добио социјалну помоц́ од 917,35 евра, а тај износ би требало да буде смањен почетком просинца због недостатка средстава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још: 


Кујтим Фејзулаи је у понедељак увече у Бечу хладнокрвно убио четири особе. Убијене су двије Аустријске старе 21 и 39 година, 44-годишњи Аустријанац и 24-годишњи немачки држављанин који је студирао на факултету примењених уметности у Бечу.



Индех.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *