ЕНГЛЕСКИ ТАБЛОИД ТВРДИ: Путин подноси оставку због озбиљне болести? Ево о чему је реч!

0
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Портпарол Кремља Дмитриј Песков демантовао је наводе британских медија да руски председник Владимир Путин планира да поднесе оставку.

Таблоид Сан је објавио да Путин (68) планира да напусти председничко место почетком следеће године услед све вецћег страха за своје здравље.

“Стручњаци за Кремљ” рекли су да су недавни снимци показали да 68-годишњи моћник има могуће симптоме Паркинсонове болести, а упућени аналитичари тврде да Путина чак и Алина Кабајева (37), за коју се сумња да му је жена, моли да се повуче.




Посматрачи који су проучавали недавне Путинове снимке приметили су да су му се ноге непрестано кретале и изгледало је да га боли док се хватао за наслон столице. Такође се примећује да су му се прсти трзали док је држао оловку и држао шољу за коју се верује да садржи коктел лекова против болова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још: 


Песков је, реагујући на писање британског листа, навео да Путин не планира да поднесе оставку због здравствених проблема.

– Он се осећа одлично – рекао је Песков новинарима.



Извор: The Sun

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *