ЧЕТИРИ и ПО године сведочења против јереси и издаје: Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије

0

Многи Литије мрзе, многима се не свиђају, многи игноришу и клевећу на Литије ове, многи говоре бесуспешно је- а ми их све питамо, јел може нешто више ван Литија, јел ћемо седећи и препуштајући матици издаје која увлачи у пропаст цео народ наш учинити нешто успешније. Зато, лицемери и фарисејији да се окану свога самооправдавања, бар да пожале ка да би помогли, и да схвате да ово није наш наум већ морање Православне бобре после потапања немањићке Грачанице у сред Србије која је означила убрзани почетак пропасти народа услед неверја, ћутања пред издајом, систематски спровођеним неморалом и медијским лажима!

Богу хвала да све ово опстаје Милошћу Божијом, да се сведочанство ово у временима страшним не загаси! Јер ово је једина Исповедна Литија у нас а која говори против свих главним сегмената зла, од јереси и раскола у Цркви, па до бриселске и минишенгенске издаје србског Космета и све Србије, отимања деце, расељавања Срба и насељавања миграната, отимање деце од социјалаца ради светске трговине, тровање короном, вакцинама… Зато, да се не заборавља, поменусмо Проклетство Св. цара Лазара и све Видовданске Заветне војске која пострада за Христа, Православље и србство, Проклетство над Вучићем, Дачићем, Тадићем и свима који Бриселским споразумом, на равној нози преговарају са онима који су нам са Нато одузели Косово и Метохију, а ради будућег заједничког усвајања „две стране“… Да су проклети и они сав пород њихов сваки дан и сваки час- док се не покају, и испуњавања прошиптарских, Нато, педерастијских, масонских интереса на штету србског народа- јавно не одрекну!

Имао је митрополит Амфилохије побожности и мудрости, Бог да му души прости! Међутим, како рече епископ морфски Неофит, највећа искушења за Цркву данас су епископи и преко њих јереси и расколи. Зато ће много веће зло бити ако ли се допусти ова екуменска кампања о „светости“ Амфилохија при чему би се свему што је он радио дао привид исправности. А у случају митрополита, Бог да му души прости, суштинско опредељење далеко је од Светости. Наиме, митрополит је крив, са Иринејем и Атанасијем, за насилни раскол са владиком Артемијем, крив је за погубно потписивање јеретичких Критских докумената- сабора на коме су секте прогласили црквеним организацијама- допуштајући јерес да ван Једне Цркве Духа Истине, и у свету постоје црквене организације (које нису у Духу Истине). На том сабору је наметнута власт Вартоломеја (агента ЦИА), која је касније спровела раскол у Украјини, док је Амфилохије у Цркву у Бару осликао Цркву којом руководи Вартоломеј, па онда насилу штампао луксузне публикације о Критском сабору сваком манастиру и свакој парохији у СПЦ- ауторитативно намећући га као „велики и васељенски сабор“. Да и не причамо о новотарском начину Богослужења који је одавна наметнуо у својој митрополији. Истина мора да блиста, Истина је Христос и како Јој будемо служили тако ће нас она и чувати од ових опаких замки демонских које данас долазе најчешће из редова оних из којих би требала истицати Бладодат и Православна духовност.

Прочитајте још:  Kако да Вучићу продужимо мандат доживотно

Патријарха нисмо увидели присутног, прогласили су га болесним од „короне“, надамо се да то није државна пресуда на смрт као у случају минулих духовника, бар због сарадње са Вучићем, и да ће му се дати још времена могугности да се покаје за екуменизам, раскол, Крит, Беч…

Оно што је привукло нарочиту пажњу србске јавности ове недеље, била је могућност, да на позив патријарха, љигави прошиптарски „Председник Србије“, још и говори на сахрани митрополита Амфилохија, а пред народом верним који је ревносно изнео све трудове Литија за одбрану Светиња у ЦГ…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Комуњарко Вучићи се, прво, пре подне шеткао промотивно по ЦГ где је он слао помоћ Србима- само да не би био на Литургији. На крају се довукао пред опело, наместио близу говорнице… После неколико уводних говорника настаде вакуум где постаде опасност да се Вучићи докопа микрофона, али се јави владика Атанасије и исприча о писму Србина са Косова који реће само Косово и Метохију може да прода само Издајица. То подоста удаљи прилику од Велеиздајника Вучићија да се непосредно обрати… Потом Матија Бећковић својој беседом удаљи далеко могућност да се посе њега прошиптар Вучићи обрати, али када прође време и остаде саво Вучићи да се није обратио, за говорницу стаде честити владика Јоаникије и рече да је протокол завршен и да се приступа сахрани… Ето тако се овај благочестиви и тужни народ, спасе превара Велеиздајника Србије…

Ако има вере има и воље да се служи Истини Христовој, ближњима и Отаџбини…. Али на делу воље за добро нема, значи ни вере нема- у томе је пропаст наша а не да ли ће победити Трамп или Бајден. Неће овде намах наступити времена глобалног логора где ће све да нас вакцинишу, потребе, чипују… Господња је земља и све што је на њој! Ово ће трајати само док се Срби Богу не поврате, а до тада, браћо и сестре будите спремни на страдање, на одбијање сваких погубних мера (вакцине, чипови) по сваку цену, да се сближава брат с братом- док ово брзо не прође. Амин.

Прочитајте још:  Невреме са градом величине лешника у Пожеги

И оно што је запрешћујуће према свима онима који Истину Христову не пропознају нити схватају, јесте да- иако се духовно не руководе, ни елементарна логика овде већини не ради. Наиме, ко је и када установио „епидемиологе“ као главну и кровну медицинску струку?! Како може Кризни штаб, који медијаторише и одрећује мере за јавно здравље становништва, да буде састављен само од епидемиолога! Зар се епидемиолог разуме и у онкологију, крадиологију, суицид и све остале болест које су се многоструко појачале деловањем мера епидемиолога из Кризног Штаба, који су под Светском здр,ж. организацијом, Гејтсом и осталом бандом. Где су епископи, адвокати, интелектуалци да подигну глас против овог геноцидног појачавања смртности свих осталих болести, а зарад некаквих програма корона тровања и диктатуре… Допасмо Господе под злоћу и мач разбојника, заглупесмо и устрашисмо се- јер се од Тебе одвојисмо непокајањем нашим.

Богу заблагодарисмо на свему… Молитвама Светог Димитрија Бог да благослови још једну брачну заједницу која се са Литија ових наших свија. Брату нашем Слађану и сестрици Ани свако дравље духовно, мноштво потомства и чудесне Божије Милости која да их све до Царства Својега пренесе очуване у Благодати Његовој! Амин!

Ускоро је, ако Бог да Слава Аранђеловдана потопљене Грачанице, сви сте позвани, превоз ће бити рано ујутру из Београда а како би стигли и да прославимо Славу и да се вратимо на Литију у 16 сати тога суботњега дана…

ИстиноЉубље свима Вама!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *