Клаус Шваб (Klaus Schwab): За 10 година нећете поседовати више ништа

0
Бела кућа окована (Фото: Јутјуб)

Дубоко сам забринут што је превише Американаца потпуно слепо за истину. Они мисле да се ови избори тичу само Бајдена и Трампа (Biden vs Trump). Погледајте видео снимак Светског економског форума на крају чланка који приказује 8 предвиђања за 2030. годину која укључују предају (капитулацију) Сједињених Држава Уједињеним нацијама – они само кажу да САД више неће бити светска велесила. Више се неће јести месо, због тога Гејтс (Bill Gates) инвестира у алтернативне замене, бациће се у заборав фосилни извори горива, због чега је Бајден (Biden) у једној дебати рекао да ће прекинути фосилну индустрију горива и придружити се Уједињеним нацијама.

1: „Нећете ништа поседовати“ – и „ бићете срећни због тога“.

2: „САД неће бити водећа светска велесила.“

3: „Нећете умрети док чекате донатора органа“ – Израђиваће их тродимензионални штампачи.

4: „Јешћете много мање меса“ – Месо ће бити ”повремена посластица, а не основна храна, за добробит животне средине и нашег здравља“.

5: „Једна милијарда људи биће расељена због климатских промена“ – ”отворене границе” Сороша (Soros)

6: „Који буду одговорни за стварање угљен-диоксида, мораће да плате”- „Биће глобал-на цена угљеника. Ово ће помоћи да фосилна горива постану прошлост “-„ Постојаће глобална цена угљеника. То ће допринети томе да ће фосилно гориво постати ”исто-рија”. Постојаће глобална цена угљеника.

7: „Могли бисте се припремити за лет на Марс“ – научници „ће смислити како да вас одржавају здравим у свемиру“.

8: „Западне вредности ће бити тестиране до границе лома.“ – „Ставови и баланси”, на којима леже наше демократије, не смеју бити заборављени.
То је дневни ред који је покренула ова лажна пандемија КОВИД-19 и који су подстакли ови људи. Закључавања би требала да сломе економију, усмери је ка национализацији це-локупне индустрије и уништавању малих предузећа. Они раде на процесу израде пасоша, где ће бити потребне вакцине да би се могло путовати.

Они намерно покушавају да ограниче међународни саобраћај, како би смањили загађење околине и спречили масовне нереде против њихове нове комунистичке агенде. Да, они се налазе на путу из социјализма, у којем се још увек нешто поседује, у комунизам, где је све у власништву владе. Није случајно што иза тога, у савезу са Клаусом Швабом (Klaus Schwab) стоји Пикети (Thomas Pikkety). Комунизам је започео у Француској. Идеју су продали Карлу Марксу, који је у почетку био социјалиста.

То је права опасност са којом се суочавамо – светски економски форум и његова визија једног новог комунистичко-зеленог светског поретка. Медији НЕЋЕ радити свој посао. Јер да раде, разоткрили би чињеницу да је Светски економски форум продао све своје инвестиције непосредно пре краха. Клаус Шваб (Klaus Schwab) је нови Карл Марк. Ово је највећа организована завера у историји човечанства и штампа је дочекује раширених руку. За 10 година нећете имати ништа, али нећете имати ни права. – Документа молим!видео: https://t.me/uncut_news/17796

извор: Klaus Schwab says – You will Own Nothing in 10 years

преузето са веб-странице: https://uncut-news.ch

директан линк:https://uncut-news.ch/

додатни линк: https://www.armstrongeconomics.com/

Превод са немачког за „Борбу за веру: Данијела Брунер

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.