Антихрист је 2011. најавио човечанству како ће га смањити и уништити

0
Напомена Ед. – Драга браћо и сестре! Сада се на друштвеним мрежама активно дистрибуира порука везана за објављивање  чланка „ Тхе Совереигн Индепендент“ у јуну 2011. године  у чланку „Депопулација путем обавезне вакцинације“. Тврдило се да је шеф Мицрософта Билл Гатес позвао на смањење светске популације. 
 
Након објављивања овог чланка избио је прави скандал. Гејтса су широм света оптуживали да позива на геноцид, по његовим речима нашли су признање да се светска влада у сенци припрема за смањење становништва Земље. Овај чланак је сада готово немогуће наћи на папиру, али једна од предузимљивих Британки задржала је свој примерак новина. Са њим поносно позира на фотографији која је пресликана на Вебу. Али, у ствари, довољно је само доћи до извора ( веза до овог броја новина ). 
Ево шта је Билл Гатес рекао дословно, на енглеском, током конференције ТЕД2010, која је, као што можете претпоставити, 2010. године: „Прво, имамо становништво. Сада свет данас има 6,8 милијарди људи. То је кренуло око девет милијарди. Сада, ако заиста направимо сјајан посао са новим вакцинама, здравственом заштитом и услугама репродуктивног здравља, могли бисмо то смањити за можда 10 или 15 процената, али тамо видимо раст од око 1,3 “.
Превод: “Погледајмо. Први фактор је становништво. Данас на свету живи 6,8 милијарди људи, а ова цифра ће нарасти на око 9 милијарди. Ако постоје велики успеси у развоју нових вакцина, у здравству, на пољу репродуктивног здравља, раст се може смањити за 10-15 одсто, али ово је и даље повећање од око 1,3 милијарде “, – рекао је Гејтс.
На први поглед његове речи не делују злослутно. Па чак и такви ресурси попут  Цариграда  штите сотонистичка врата и изјављују да су сви ови напади на њега неосновани, јер у његовим речима се не види ништа страшно: „Много је бројева и много података у три реда. Неки успевају да обнове и протресе 2011. годину, изнова и изнова отресајући прашину са речи шефа Мицрософта “. 
Али, драга браћо и сестре, ствар је у томе што су сви медији, а још више Британци, у рукама и под строгом контролом светске антихристове владе која преко њих обавештава човечанство о својим непосредним плановима. Уосталом, тај исти Бил Гејтс је само зупчаник у пакленој машини Антихриста, којом уништава читав светски поредак који се развијао миленијумима да би на својим рушевинама изградио своје царство ђавола.
Дакле,  у овом чланку, који се може наћи на 10. страници  овог броја новина – Уопште нема ЊЕГОВИХ канибалистичких открића тзв. светски филантропи о обавезној вакцинацији, као и природи вакцинације уопште. Па зашто је чланак, па чак и о главном ширењу новина, насловљен управо овако:  „Депопулација путем ПРИСИЛНОГ ВАКЦИНИСАЊА“ ?  
Али зато што су антихристове слуге које контролишу медије, па су тако већ 2011. године отворено најавиле човечанству своје непосредне планове и методе за њихово уништавање. И све тзв. посвећени адени сатане који су читали ово издање новина несумњиво су све разумели. 
Терористички напад свет од Цовид је припремљен од стране деце ђавола дуги низ година и,  као што смо већ писао , већ 2017. године, земље у свету купила тест за одређивање ЦОВИД-19. Према томе, нема потребе непромишљено одбацивати новонастале чињенице, тк. понекад могу бити врло јасни у вези са плановима антихриста и његових слуга за блиску будућност, како би се припремили за њих. 
За нас је веома важно да јасно видимо да су Путин и његов кремаљски кагал, као и власти Украјине и Белорусије, под пуном контролом Антихриста и раде све што он од њих захтева. Исти Лукашенко није увео мере карантина како не би наштетио економији, већ је са великим ентузијазмом најавио спремност да вакцинише целокупно становништво земље. 

Такође морамо схватити да је предстојећа обавезна вакцинација смртно опасна за људе и ни у ком случају не бисмо смели да пристанемо на њу. Помози нам Господе!

https://3rm.info/ / Превод: Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *