ПРЉАВА ХРИШЋАНКО, ПОБИЋЕМО ВАС СВЕ: Ужас у париској школи, вређао, па песницом ударио српску девојчицу!

0

Фото: Depositphotos

УМУКНИ прљава хришћанко, побићемо вас све, видећете! Овим речима се, према писању париског сајта “Сви Срби у Паризу”, обратио школски друг својој другарици из одељења, Српкињи, десетогодишњој Л. С. у париском предграђу Бонди, а онда јој песницом сломио зуб!

Сајт преноси речи мајке нападнуте девојчице Н. С. да је за време наставе школски друг из клупе њене кћерке правио буку и да она није могла да чује учитељицу, па га је замолила да се стиша, али је он тад скочио и на сав глас изговорио поменуте речи.




Њу је, каже, то јако погодило, устала је узнемирена и рекла да су сви исти, да вера не треба да их дели јер су деца, није могла да се контролише и ударила му је шамар.

– То није требало да уради јер ми у породици не оправдавамо насиље, али је реаговала у афекту – пренела је мајка из петочлане породице с југа Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

После тога је, каже, дечак јако песницом ударио љену кћерку, раскрвавио јој усну и поломио јој зуб.

Мајка је пренела да су учитељица и дечак касније порекли оно што је чуо цео разред. Слична ситуација се, истакла је, догодила не тако давно, када је друг овог дечака гурнуо љену ћерку у школском дворишту.


[table id=1 /]





Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *