Председавајући “Светског економског форума” тражи стављање чипа у главу како би влада могла читати наше мисли

0

Клаус Шваб

Kлаус Шваб жели створити Агенду 2030 која се првенствено темељи на демонтирању тренутног капиталистичког система у корист веће централизоване ауторитарне владавине која ће довести до нижег животног стандарда, мање потрошње горива, мање грађанских слобода и пуно више владине контроле која прати све што радимо уз ограничење путовања.

Сцхwаб је предани марксист који тврди да корпорације дугују друштву, а не деоничарима које назива “деоницима“, као да су социјални програм сами по себи.

Доктор убио оболеле од короне, хтео да их „поштеди патње“

Његов “Велико поништавање” укључује његову “економију дионик” са затегнутом визијом онога што назива “четвртом индустријском револуцијом“.

Сцхwаб, занимљиво, сасвим погрешно представља целе прве три индустријске револуције. Једино исправно тврди да је први био изум парног строја.

Тврди да је друга масовна производња, изостављајући чињеницу да је масовну производњу изумео Хенрy Форд у односу на Модел-Т на темељу индустријске револуције мотора с изгарањем и фосилних горива које он пропушта споменути.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Трећу индустријску револуцију приписује рачунару, а четврту индустријску револуцију, за коју тврди да спаја човјека с чиповима које машински лепе у нас. Изричито каже на чикашком већу за глобална питања:

“Оно до чега ће довести четврта индустријска револуција је спој нашег физичког, дигиталног и биолошког идентитета.”

У Сцхwабовој књизи “Обликовање будућности четврте индустријске револуције” објашњава да ће технологија у развоју омогућити властима да “уђу у дотадашњи приватни простор наших умова, читајући наше мисли и утичући на наше понашање “.


Прочитајте још: 

Прочитајте још:  Невреме у Краљеву, аутомобили под водом (Видео)

Чини се да је Сцхwаб гледао филм Извештај о мањини, јер чини се да је на њега утицао начин на који влада може спречити злочине читајући ваше мисли.

„Kако се способности на овом подручју побољшавају, повећаће се искушење за агенције за провођење закона и судове да користе технике за утврђивање вероватноће криминалних радњи, процену кривице или чак могуће дохватање успомена директно из мозга људи. …

Чак и прелазак државне границе могао би једног дана захтевати детаљно скенирање мозга како би се проценио безбедносни ризик појединца. “



“Технологије четврте индустријске револуције неће се зауставити тако да постану део физичког света око нас – постаће део нас.”

Након пандемије долази глад Библијских размера! (Видео)

“Доиста, неки од нас већ сматрају да су наши паметни телефони постали продужетак нас самих. Данашњи спољни уређаји – од носивих рачунара до слушалица с виртуалном стварношћу – постаће готово сигурно уградиви у наша тела и мозак. “

Сцхwаб такође одобрава “активне имплантабилне микрочипове који пробијају кожну баријеру нашег тела“.

Kако занимљива комбинација и значење речи, који мета језик! Зар је могуће да овакви злочинци могу остати некажњени, па одавно рекох, Менгеле, те фашизам и нацизам су мале бебе за ове садашње пројектанте наше тешке будућности. Хоћемо ли им ово дозволити?

Ако се случајно усудимо говорити о вакцинама, уметању микрочипова или нанобајта, одмах нас преусмеравају у теоретичара завере.


[table id=1 /]




(Логицно.цом)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *