Батинаши Левијатана тукли електричара, јер је испод слике њиховог вође, написао да је „дудлач“! – ВИДЕО

1

До напада је дошло након што је Борис М. испод једне фотографије вође “Левијатана” Павла Бихалија оставио коментар “Дудлач”, о чему су људи твитовали на друштвеним мрежама.

Видео снимак на коме се види како шесторица чланова удружења „Левијатан“ туку Бориса М. (43) због коментара о Павлу Бихалију, вођи тог покрета, објављен је недавно на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

Наиме, на снимку који је објавио претучени мушкарац види се како му је неколико младића, иначе припадника „Левијатана“, средином октобра у центру Београда направило сачекушу, а потом су кренули да га брутално ударају.




До напада је дошло након што је Борис М. испод једне фотографије вође “Левијатана” Павла Бихалија оставио коментар “Дудлач”, о чему су људи твитовали на друштвеним мрежама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потом су Борис Kнежевић, иначе вођа Четничке омладине, и још петорица мушкараца из “Левијатана”, на углу улица Милутина Ускоковића и Kосте Абрашевића у Београду, пресрели жртву и од ње захтевали да се извини због коментара који је био упућен њиховом вођи Павлу Бихалију.

Погледајте како је то изгледало:

“Удружење за заштиту животиња, или банда хулигана која самоиницијативно спроводи неки свој закон? А непожељне коментаре на фејсбуку решава овако, 8 на једнога. Па сад, процените сами!”, написао је нападнути мушкарац испод видео снимка.




Подсетимо, напад се догодио средином октобра, а Бориса М. је најпре напао Борис Kнежевић, који му је задао први ударац у главу, а потом су остали наставили да га шутирају и ударају.

Најпре су припадници “Левијатана” мушкарца прво звали на мобилни, претили му и тражили му да сам сними видео како се извињава због речи које је написао о Бихалију, а када је то одбио, позвао га је неко други и, будући да је жртва електричар, заказао му посао наредног дана на Звездари.

Прочитајте још:  Силеџије из “Левијатана” напале хромску децу и отеле им пса

Прочитајте још: 


Kада се нападнути мушкарац појавио на договореној локацији сачекала га је група припадника “Левијатана”, захтевала да га сниме док се извињава, а када је поново одбио, насрнули су на њега и тукли га.

Иначе, ово није први пут да се припадници “Левијатана” нађу у жижи јавности због насилничког понашања.

Наиме, опште је познато да се припадници ове групе са својим неистомишљеницима обрачунавају на овакав начин, а што често бележе камерама и постављају на друштвеним мрежама.


[table id=1 /]




(Нова с)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Батинаши Левијатана тукли електричара, јер је испод слике њиховог вође, написао да је „дудлач“! – ВИДЕО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *