Уради сама: Занимљиве и практичне идеје за уређење ентеријера на које нећете потрошити ни динар!

0

С времена на време свима нам је потребна мала промена простора у којем проводимо највише времена. Kуповина декорације по продавницама се не исплати, зато смо пронашли занимљиве и креативне идеје за уређење дома које не захтевају да издвојите гомилу новца.

Углавном све што вам је потребно за прављење ових занимљивих украса сигурно већ имате у својој кући.

Уз неколико једноставних идеја претворите животни простор у место за уживање. Све ово можете саме да урадите. Ентеријер ће бити освежен, а ви ћете се бескрајно забавити.

Направите држач за пешкире или мараме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потребне су вам 3 старе честкице и мало вунице. Вуницом обложите и спојите четкице. Направите пом помсе како би држач изгледао занимљивије.

Kако бисте направили знимљиве саксије искористите старе флаше од сока. Обојите их фарбом у спреју и добићете феноменалну декорацију.

Ако још увек имате пластичне наруквице које су се носиле пре неколико година, можете их искористити и од њих направити занимљиве саксије или чинијице. Залепите 20-ак наруквица, једну на другу. Од картона изрежите дно и украсите стикерима.

Обожите флашу украсним папиром, а унутра ставите лед сијалице. За неколико тренутака унећете романтичну атмосферу у дом.

Још занимљивих идеја за украшавање дома пронаћићете у видео прилогу:

Kurir

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *