Мигрантима забрањен боравак ван кампа без дозволе

0

Мигранти (Фото: В. Веизовић)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин казао је да сви мигранти у Србији имају право да буду у прихватним центрима, а да ће свако ко се креће без одговарајуће сагласности наићи на “одговор Министарства унутрашњих послова”.

“Потребно чувати здравље миграната као и здравље српског становништва”

Како је саопштило министарство, Вулин је након обиласка полицијских службеника који су јутрос у Суботици спровели акцију проналаска ирегуларних миграната рекао да је у време епидемије корона вируса потребно чувати здравље миграната као и здравље српског становништва и поновио да ниједан мигрант не може да буде ван кампова без одговарајуће дозволе.




Он је додао да ће им у прихватилиштима бити обезбеђена медицинска опрема и све друге врсте заштите.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“У Србији се закони поштују”

“Србија је хумана, организована земља, али Србија је изнад свега земља у којој се поштује закон. Нико не може да крши наш закон, а да за то не буде кажњен и да за то не наидје на одговарајућу реакцију Министарства унутрашњих послова. Припадници МУП-а ће наставити да воде рачуна да наш свакодневни живот ни на који начин не буде угрожен, а ни последица ове мигрантске кризе”, навео је Вулин.

Он је са директором полиције Владимиром Ребићем и републичким комесаром за избеглице и мигранте Владимиром Цуцићем обишао полицијске службенике.

[table id=1 /]



(Бета, Н1)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *