Клиника напуњена у року од 24 сата, ковид пацијенти са тешком клиничком сликом

1

Лекари Ковид болнице (Фото: Јутјуб)

У Клиници за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију збринута су 64 ковид пацијента са тешком клиничком сликом и у тој установи сви капацитети су попуњени, изјавио је директор те установе др Милан Јовановић.

Јовановић је за ТВ Пинк рекао да је Клиника напуњена у року од 24 сата.




„Апелујем на све да поштују мере Кризног штаба — држе дистанцу, носе маске, док не стигне вакцина“, рекао је Јовановић.
Он је навео да најмлађи пацијент има 24 године, а најстарији 90 година.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пацијенти са опекотинама, туморима, прешли су у друге клинике на лечење које нису у ковид систему, додао је Јовановић, пренео је Танјуг.

Подсетимо, у Србији је у среду потврђено још 7.579 случајева вируса корона, а 41 особа је преминула. То је највећи биланс заражених и преминулих у једном дану од почетка епидемије.


[table id=1 /]




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Клиника напуњена у року од 24 сата, ковид пацијенти са тешком клиничком сликом

  1. „Апелујем на све да поштују мере Кризног штаба — држе дистанцу, носе маске, док не стигне вакцина“, рекао је Јовановић.”
    Ево још једног плаћеника СЗО , хвали кризни штаб осведочене лажове ( још од времена крмећег грипа ) и чека “спас” у вакцинама.
    И опет изокола саопштава, грађани као криви, “не поштују дистанцу”, “не носе маске” … оно вештачки вирус, запрашивање из ваздуха дању ноћу то нема везе. Што значи ако носимо маске и држимо “дистанцу” неће бити болести плућа, а спас ће донети “вакцине” па онда неће људи носити смрдљиве маске ( јер им квалитет истих нико не условљава и нико не контролише ) па ће моћи и да приђу једни другима на мање од 2м.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *