ЛУЧИЋ: Амфилохија су убили! (ВИДЕО)

0

Митрополит Амфилохије. (Фото: Јутјуб)

Новинарка Оливера Милетовић, иначе најбоља пријатељица Ксеније Вучић, бивше супруге супруге Александра Вучића, угостила је публицисту и теоретичара завере Дејана Лучића, који је у емисији “Питања и одговори” изнео низ фрапантних тврдњи – како је митрополит Амфилохије убијен, како је Слободан Милошевић жив, а Џорџ Сорош мртав, као и то да ће Французи да подигну споменик Ратку Младићу.

– Амфилохија су волели Срби, али су га мрзели сви они који који нису волели Србе. Он је био стуб српског корпуса, нешто о чему се није дискутовало. Професори смрти, вероватно у Америци и Енглеској, пронашли су неког човека који има корону и онда су му рекли “Ти си добар са Амфилохијем, верник си, иди, пољуби га. И тако су човека заразили – казао је Лучић на телевизији “Палма плус Јагодина”.




– Амфилохија су ставили на респиратор, а зна се да 60 одсто људи који оду на респиратор – умиру. Човек од 82 године имао је 0,01 одсто. Незнање и недостатак технике у Црној Гори такође су убили митрополита јер нису обезбедили течни кисеоник, за шта је имало пара – додао је.

Он је казао да чекује сукоб Француза и оружаних снага Француске са исламистима. и да ће ту бити колатералне штете, невиних људи и онда ће та колатерална штета да изазове реакције људи чија су деца убијена и почеће да гори Париз, Лион, Азурна обала…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За вакцину против коронавируса, за коју тврди да је направио Бил Гејтс, сматра да је геноцид и да је корона измишљена да би се становништво системаатски уништило.

Прочитајте још:  Како Амфилохијеви попови расрбљују литије – из пера ђедовог (Амфилохијевог) попа Предрага

– Знате који им је план. Изазваће економску кризу где ће припадници средње класе да банкротирају, а онда ће банкари, ти који све то организују да кажу: “Нећемо вас избацивати, ви ћете остати у тој кући, али ћете потписати да поклањате ту кућу банци, а ми ћемо вам месечно давати 2.000 евра, али ми не желимо да ви умрете од короне, већ да добијете вакцину Била Гејтса”. А кад добијете ту вакцину, живећете још две, три или пет година и умирете. Они ће дати тих неколико хиљада евра, а када човек умре, узеће му кућу од два милиона.

За Слободана Милошевића, Лучић тврди да није умро у Хагу 2006. године, већ да је плаћено да се лажира његова смрт и да он оде одатле.




– Породица Слободана Милошевића платила је милијарду евра да се сакрије истина и да он оде. Милошевић није умро. Је л’ га неко видео мртвог? Милошевић је у међувремену умро због година и због свега што је проживео. Његов син би отишао тамо на гроб. Он је отишао у Русију и тим авионом је пребачен и Милошевић.

Лучић је казао да ће за 20 година споменик Ратка Младића красити Париз и да ће бити подигнут као првом човеку који се супроставио муџахединима.

– Младић се сукобио са оним Сулејманијем којег је Трамп убио. Младић ће бити и у Београду и у Паризу. Младић је оно што је Србија родила, прави војник – сматра он.

За Џорџа Сороша, уверен је да је умро.

– Дубоке државе чине вечином Јевреји, као и муслимани који су изманипулисани. Дубока држава напада националне дрћаве, Америку пре свега. Ко финансира Антифу? Па дубока држава. Сорош је умро, али и даље има два двојника који га имитирају, јер је незгодно да у некој борби нестане лидер – истакао је, између осталог, Дејан Лучић.

Прочитајте још:  Ко је био митрополит Амфилохије

[table id=1 /]



Извор: Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *