Случајно сте избрисали СМС? Ево како можете да га вратите

0

(Фото: Depositphotos)

Враћање избрисаних СМС порука на Андроиду није лак задатак. Најбржи и најефикаснији начин је да користите Гоогле Дриве, односно да често правите резервне копије података (бацкуп).

Наравно, СМС поруке не иду у “смеће”, већ се бришу са уређаја. Ипак, као и код већине ствари, постоји решење. Овом методом не можете спасити све. Ипак, ништа не кошта да покушате.

Kако спасити избрисани СМС користећи Гоогле Бацкуп

Велики број Андроид уређаја конфигурисан је тако да аутоматски прави сигурносну копију на Гоогле Дриве. Ако ваш телефон то ради аутоматски, можда ћете моћи да спасите избрисане поруке.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нажалост, чак и ако сте направили сигурносну копију пре брисања тексуталне поруке, мораћете да вратите телефон на фабричка подешавања и онда на њега да вратите целу сигурносну копију. Процедура је једнако дуга колико звучи и може резултирати губитком података који су настали након снимања сигурносне копије.

1. Покрените Гоогле Дриве.

2. Одаберите три водоравне “цртице” у горњем десном углу, па затим “Бацкупс”.

3. Ако видите део “Тхис девице”, одаберите сигурносну копију.

4. На страници “Детаилс” пронађите део на ком пише СМС и проверите датум последњег бацкуп-а. Ако је датум ранији од дана кад сте избрисали поруку, опција ресетовања телефона долази у обзир. Ако није, немате среће.

[table id=1 /]



Србија данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *