Два савршена ЖЕНСКА зимска напитка! Лече СТЕРИЛИТЕТ и враћају ХОРМОНЕ У НОРМАЛУ

0

Фото: Pixabay

Како би жена затруднела потребно је да процеси овулације и оплођења буду у потпуности очувани, али и да хормони буду у равнотежи. Најбољи лек за одржавање нормалног баланса хормона управо треба пронаћи у природи.

Најчешћи узроци стерилитета код жена су оштећење или непроходност јајовода. Узрок може бити и ендометриоза, проблем који настаје када се ткиво материце надје и ван материце, као и поремећаји овулације.




Чак и мали поремећај у хормонима који доводе до овулације могу довести до смањење плодности или стерилитета.

За лечење овог проблема травари најчешће препоручују биљку честославицу ако се уз њу пију и други чајеви против стерилитета. Једна кашичица свеже или осушене биљке се прелије са 200 милилитара кључале воде и остави 5 минута да одстоји, па се процеди и пије топло 3 пута дневно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мацина трава се вековима користи за лечење женске неплодности јер нормализује лучења полних хормона и доводи хормоне у равнотежу, што је предуслов успешне трудноће. Користи се као помоћ при зачећу, али уједно и против менструалних тегоба.

За припрему чаја поребно је прелити две кашичице осушене мацине траве са 250 милилитара вреле воде, поклопити па процедити после три од пет минута. Чај је потребно пити три до пет пута дневно, по једну шољу најмање три месеца, а током менструације се прави пауза. Ако у међувремену жена затрудни не би смела да пије овај чај.

[table id=1 /]



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *