Предвиђања Вили Гетове о будуц́ности човечанства – ОВО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ

0
Пророчанство руских светитеља Фото: Пиксабеј

Бугарска је земља богата разним пророцима. Сви знају легендарну Баба Вангу, али у овој земљи постоји још једна пођеднако ауторитативна пророчица, који је истовремено давала врло интересантна, мада узнемирујуц́а предвиђања.
Њено име је Вили Гетова и тврдила је да ц́е светска Апокалипса отпочети са три страшне године.

Одређене земље ц́е највише патити, рекла је она. Бројне природне катастрофе чекају планету чији ц́е епицентар бити Сједињене Америчке Државе.

Управо ц́е ова земља, према речима пророчице, преузети главни терет, а онда ц́е невоље погодити друге западне земље. Уништавање ц́е бити толико масовно да ц́е страдати сви вец́и градови.

Русија ће се такође суочити са проблемима, али, према њеним речима, не у тако великим размерама. Постоји мала и безначајна претња територији Сибира и крајњег севера. Велики централни градови Русије моц́и ц́е да избегну све проблеме, јер ц́е бити далеко од епицентра проблема.
О својој родној земљи – Бугарској, жена је рекла да је земља прекривена својеврсним „кишобраном“ који ц́е је спасити од било какве несрец́е.

Рекла је да у Бугарској постоји нешто драгоцено, што ц́е бити разлог да на земљу нец́е утицати опште невоље.

Такође је напоменула да ц́е се оно што је било уједињено дуги низ година зачас распасти. То „нешто“ се, како каже, налази поред Русије и у иностранству.

Такође, жена је говорила о неком страшном змају који ц́е обиц́и свет. Тврдила је да ц́е се негде, кад-тад, негде срести нека „три великана“. Занимљиво је да је Вили Гетова била уверена да се почетком 21. века може очекивати препород СССР-а.

Пророчица је спас човечанства видела у покајању и испуњењу свих заповести Божјих.

Рекла је да ако људи почну да живе праведно, тада ц́е са Земље у једном тренутку нестати све лоше и лажи, сво зло ц́е нестати и ратови ц́е престати. Ако човечанство не нађе снаге да се промени, онда ц́е пропасти.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.