Зашто је 12.12.2020. намоћнији дан у години: Kрај једног великог поглавља, ево шта нас чека од сутра!

0
Shutterstock

Бројчани низови се у нумерологији и спиритуалности посматрају као анђеоски бројеви, односно низ бројева који вам доноси моћне поруке од Универзума.

12.12. се сматра за најмоћнији дан у години, отвара се портал броја 12, и овај низ бројева доноси потребну енергију за позитивну трансформацију, како сопственог бића, тако и односа са другима, пише Ловесенса.

Овај нумеролошки низ сваком од нас донеће одређену моћну поруку свемира. На пример, ако сте на погрешном путу, појавиће се осећају који ће вас подстаћи да се вратите на раскрсницу живота и одаберете добар пут за себе. Или, постаћете свесни својих грешака из прошлости и знаћете које аспекте свог жибота треба променити да бисте постали најбоља верзија себе.

У 2020. години низ бројева 12.12 је посебан и другачији јер се догађа истовремено када и велика коњукција Сатурна и Јупитера, односно велико Доба Водолије.

12 је у нумерологији моћан број који симболизује позитивне промене, али оне су јасне, лагане и директне. Означава крај једног циклуса и отварање нових врата живота у којима ћете успети да се суочите са изазовима и пронађете више наде за годину која нам тек долази.
Јединица представља нови почетак и лидерске способности, а двојка је број баланса и хармоније. Kада се споје дају моћан низ и снажну енергију која подстиче на самоостварење.

У астрологији овај број поклапа се са коњукијом Сатурна и Јупитера, ретким астро аспектом који доноси срећу и шансу за просперитет.

Такође, овај низ нас подстиче да изградимо боље везе и односе са блиским људима, опростимо и обновимо нека стара пријатељства у љубави. Подстиче нас да се повежемо са властитим бићем, прочитамо кодове сопствене душе и одгонетнемо шта је то што нам више није потребно и што нас саботира. Такву енергију вреди отпустити, а прихватити и пригрлити нову космичку снагу промена која нам стиже.

Тоиком ових дана вежбајте оптимизам и маштајте и не заборавите да се највећа чуда догађају када их најмање очекујемо!

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала! lovesensa.rs

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.