Аустријски посланик уживо тестирао колу на ковид да би показао да су брзи тестови непоуздани

0

Михаел Шнедлиц, посланик Слободарске партије Аустрије (ФПО), током говора у парламенту је узео капи “коле” и нанео их на брзи тест на ковид антигене. Добио је позитиван резултат, због чега је упутио критику Влади за тестове који се продају широм Аустрије.

Током говора на седници аустријског парламента, посланик ФПО-а Михаел Шнедлиц нанео је неколико капи “коле” са укусом лимуна на брзи тест на ковид антигене, преноси аустријски портал Хојте.

Брзи тест је за време његовог говора показао да су капи сока позитивне на антигене и у контролном делу и делу који се користи за тестирање.




Шнедлиц је тестирањем сока желео да укаже на грешке у брзим тестовима и упути критику Влади на чијем је челу Себастијан Курц.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Влада троши десетине милиона евра новца од пореза на овакво тестирање. У принципу, ово је чиста прерасподела новца од пореза фармацеутској индустрији”, навео је Шнедлиц.

Истакао је да су Аустријанцима одузета основна права, попут грађанских слобода и права на слободу изражавања.

Како преноси Хојте, упркос томе што су се сви посланици аустријског парламента изјаснили против обавезне вакцинације, Шнедлиц је упутио критике по том питању на рачун министра здравља Рудолфа Аншобера.

“Министре Аншобер, нисте више прихватљиви за место министра и пре него што натерате наш народ на обавезну вакцинацију, коју Слободарска партија јасно одбија, дајте оставку и поведите вашу владу са собом”, казао је Шнедлиц.

[table id=1 /]



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *