Филм о митрополиту Амфилохију (Видео)

1

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 утисак на “Филм о митрополиту Амфилохију (Видео)

  1. Глупљи видео одавно нисам погледао, класично спиновање.
    Чињеница је да је Артемије рашчињем по налогу запада, али је исто тако чињеница да је након тога отишао у раскол, не може се правити „пара црква”, ако погледате житија светих, нема примјера да је неко од светитеља који је био прогоњен правио своју сопствену цркву. Артемије се након прпгона требао повући негјде у пустињу да се моли, тако би допринјео за Србе и за СПЦ, и Бог би обзнанио његов неправедан прогон и сигурно би га вратио на мјесто владике, а можда и на мјесто патријарха, овако никакве користи.
    Наравно, неко је ту мутио да посвађа великодостојнике Србске Православне Цркве, и успио је, свакако су доста криви унијати, али раскол није рјешење. Има доста свештеника и јеромонаха који служе како треба, и благодати још има, као што је има на Светој Гори иако још помињу Вартоломеја. Је ли то по вама значи да се не треба причешћивати у Хиландару? Е таква вам је логока.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *