Kон: Размишљамо о ограничењу кретања грађана

3

Др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Kон рекао је да Kризни штаб озбиљно разматра ограничење кретања грађана током предстојећих празника.

– Позивају се људи на прославе и рођендане на друштвеним мрежама. То није појединачни случај, већ су у питању отворени позиви. То треба контролисати и санкционисати. Питање је да ли је то могуће котролисати. Зато морамо да размишљамо и о ограничењу кретања, а то задире у људска права и тражи правне оквире. Само инсистирање да се мере спроводе подразумева неке конкретне кораке – рекао је Kон за ТВ Прва.



Да подсетимо, епидемиолог Бранислав Тиодоровић најавио је раније данас да ће Kризни штаб сутра донети нове мере, међу којима је обавезан ПЦР тест за све који улазе у Србију.

Нагласио је да тест не би смео да буде старији од 48 сати, а они који немају ПЦР тест мораће у карантин на 10 дана, истакао је он и додао да ће, ако и даље буде велики број новозаражених особа, размишљати о увођењу ванредног стања или полицијског часа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Прва

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Kон: Размишљамо о ограничењу кретања грађана

  1. Теби и твојима треба ограничити кретање доживотним затварањем на заслужену робију и запленом све имовине и новца које си стекао митом радећи за фармомафију која побољева и убија милионе људи широм планете вакцинама, лажима и “лековима”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *