Једноставни, а сјајни трикови: Јутарња мејкап рутина која ће учинити да изгледате свеже и заблистате у само пар минута!

0

(Фото: Пиксабеј)

Да ли вам се дешава да се већ трећи дан за редом нисте наспавали како треба, али једноставно морате да ставите буђење, устанете и одете на посао изгледајући свеже и одморно, како бисте избегли питања колега да ли сте океј? Знамо, и нама се десило толико пута. Нарочито када су у питању жене, стандарди пословног изгледа константно се подижу, а ми се утркујемо како да постигнемо и њих, уз сав посао који нас те недеље чека, и онај који нам је од претходне недеље остао. Дакле, уколико немате много времена које бисте ујутру могли да посветите себи и својој скинцаре рутини, предлажемо вам ових пар макеуп трикова којима ћете се брзо освежити и спремити за наредни дан на послу. И наравно, имајте на уму да иако ће вас ова шминка учинити визуелно одморнијим, требало би да размислите и о својим радним обавезама и приоритетима, и дате себи времена да се заиста одморите и одспавате барем осам сати.

Брза масажа

Kључно је да међу својим скинцаре препаратима имате нежно уље за лице, које можете искористити за двоминутну јутарњу масажу. На чисто лице након умивања нанесите пар капи уља, а затим их нежним покретом утрљајте покретима на горе на лицу, а затим пређите на врат. Брза масажа покренуће циркулацију, па ће вам кожа лица изгледати једрије, руменије и подмлађено, а уље ће је учинити и глаткијом на додир.



Посветлите предео око очију коректором

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Предео око очију је онај део лица по којем највише препознајемо умор, па је важно да њему посветите посебну пажњу. Уколико су за вас тамни кругови око очију и иначе карактеристични, добро сте упознати са коректором, а уколико нису – ево прилике да се упознате. Kоректор благо прстима утапкајте око очију, тапкањем ћеде добити бољу и природнију покривеност, а нијанса коректора би требало да вам буде за нијансу светлија од пудера, али не превише светла наравно. Након што нанесете коректор, време је за пудер, а затим уколико вам се учини да вам је још коректора потребно пре сетовања свега, слободно утапкајте још мало.

Прочитајте још:  У Доњецку убијена група жена: детаљи страшног злочина Оружаних снага Украјине (ВИДЕО)

Нанесите кармин у боји усана

Можда вам се чини да нема потребе за кармином или оловком у неутралној боји ваших усана, али верујте нам, имаће значајног ефекта. Усне су вам често од умора блеђе или недовољно истакнуте и хидриране, а уколико на њих нанесете кармин и оловку у боји усана, или у за тон тамнијој нијанси – ваше усне доћи ће до изражаја а притом ће изгледати природно и не претерано нашминкано.

Kреон на унутрашњој страни горњих капака

Женама је добро познато да савршена ајлајнер линија изискује време, а уколико га немате, ево једноставног трика да вам трепавице изгледају тамније и бујније, а очи дођу до изражаја. Дакле, благо подигните горњи капак и црни креон нанесите на њега целом дужином, и то је то! Знамо, звучи мало нелагодно, али заиста, веома брзо ћете се навићи на ову процедуру, и вашем око она сигурно неће сметати.

[table id=1 /]



wannabe

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *