СПРЕРМАЈУ НАМ „ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ“: Ево шта су смислили Ватикан, Ротшилди, Рокфелери и велике банке

0

Ватикан ради Великог ресетовања улази у „Глобалну алијансу“ са Ротшилдима, Рокефелеровом фондацијом и великим банкама.

Папа Франциско је најавио да ће Ватикан склопити „глобални савез“ са највећим светским банкама, међународним корпорацијама и глобалистичким фондацијама ради стварања „економског савета усмереног на прерасподелу богатства широм света“.

Глобалистичка иницијатива „Савет за инклузивни капитализам“ себе назива прокапиталистичком организацијом која ће радити на стварању „јачих, праведнијих и заједничких економија и друштава“.Ова елитистичка група, која себе назива и Чуварима, објавила је да жели „историјску сарадњу руководилаца и глобалних лидера под Францисковим моралним вођством“.
Наводно са амбицијом да заувек искористе могућности бизниса“.

„Одазвали смо се на изазов папе Франциска да буде створена инклузивнија економија која правичније расподељује благодати капитализма и омогућава људима да остваре свој пуни потенцијал“, изјавила је наследница банке Лин Форестер де Ротшилд.

Осим папе, међу Чуварима су и извршни директори Visa, Mastercard, Bank of America и BP, као и Лин Форестер де Ротшилд, председник Фордове фондације Дарен Вокер, председник Рокефелерове фондације Раџив Шах и специјални изасланик УН за климу Марк Карни.

Чувари су врховни руководиоци највећих светских корпорација који су се обавезали да ће предузети „храбре кораке ка стварању инклузивног капитализма“.

Тврде да ће реализовати цео списак планираних акција које се тичу животне средине, социјалне политике и управљања.

Ово је уследило након што су Светски економски форум, Уједињене нације и неке друге институције позвали на „велику рестаурацију“ ради претварања светског капиталистичког система у трансхуманистички социјалистички светски поредак.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Факти

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.