KОРОНА ЈЕ ОВДЕ ПРОШЛОСТ: У Вухану клубови пуни, сви уживају у ноћним изласцима и то без маски! (ВИДЕО)

1

Вухан, некадашњи епицентар пандемије коронавируса, поново је отворио ноц́не клубове, док остатак света о томе засад може само да сања.

Интернетом су се проширили снимци бројних журки и концерата на којима се виде млади забављају, уопште више не бринући о корони.




Уживају у изласцима, гужви, дружењу у клубовима и храни на уличним штандовима. И све то без ношења заштитних маски.

“Осец́ам се као да живим неки други живот након првог таласа епидемије у Вухану“, рекла је за Ројтерс Жанг Kвионг (29) која је рођендан прославила с пријатељима у препуној пивници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://youtu.be/Wdkn-TOTvwc

Подсетимо, у Вухану није пријављен ниједан нови случај локалне трансмисије корона вируса још од 10. маја, а град и цео регион био је једно време у најстрожем карантину на свету.

Град од 11 милиона становника био је одсечен од остатка Kине, а затварање је почело 23. јануара. Путеви су били блокирани, возови, аутобуси и авиони нису могли да уђу у град. Готово 3.900 од 4.634 смртних случајева изазваних короном у Kини забележено је управо у Вухану.

Ипак, власници продавница и ресторана у Вухану кажу да ц́е бити потребно неко време да се врате приходима из периода пре пандемије.

[table id=1 /]



Реутерс/Спутник

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “KОРОНА ЈЕ ОВДЕ ПРОШЛОСТ: У Вухану клубови пуни, сви уживају у ноћним изласцима и то без маски! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *