Предраг Поповић – Вучићев картел у расулу крећу међусобни обрачуни?! (видео)

1

Александар Вучић

Гост Славија инфо био је заменик главног и одговорног уредника Магазина Таблоид Предраг Поповић. У емисији интервју Поповић је причао у сукобу унутар СНС картела нарочито на релацији Александар Вучић Звонко Веселиновић. То је не само мафијашки већ и политички сукоб пред потписивање независности Kосмета. У току је склањање људи Звонка Веселиновића из полиције и правосуђа али и из извршне власти. Вучић се дуго бави криминалом у политици али се и плаши отвореног сукоба са Звонком Веселиновићем.

Поповић сматра да Војислав Шешељ је тај који црта мете које Вучић наручи. Нове мете биће Никола Петровић, Златибор Лончар, и Александар Ђорђевић поред Звонка Веселиновића. У емисији Поповић је екслузивно открио и ко је највећи мафијаш СНС извесни Тито. ДЕА њега сматра опаснијим и од Ел Чапа. Сарадња њега и Вучића почела је још давне 1997 у хали Пинки где је Вучић био директор. Вучић је Тита спасио од Мирка Босанца преко свог кума Петра Панића Пане.




Вучићева биографија је за Поповића романсирана верзија кривичног закона. Све међународне истраге воде ка Вучићу и пад ће бити тужан. Један од првих људи који је напустио картел је управо кум Панић, човек са великим животним искуством у преживљавању. Поред њега не треба изоставити ни власника дечије телевизије Хаппy Предрага Ранковића Пецонија који подржава режим а већ више деценија успешно купује слободу. То се може утврдити и по броју застарелих пријава али и по имовини судија са којима је сарађивао.

Све судије које су њега кроз застаревање ослобађале одговорности суде и данас. Велике афере које су уздрмале режим Александар Вучића су и Хуавеј и биткоин. Највише зато што је фирма човека који је можда и моћнији од Вучића у томе учестовале. Реч је о Ненаду Kовачу познатијег као Неша Роминг. За разлику од њих Славиша Kокеза и Горан Веселиновић су само имена које Вучић користи да завршава комбинације. Горан Веселиновић је и раније обављао прљаве послове за рачун Вучића тако да сарадња са Браниславом Лечићем познатим глумцом није новост.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Ако склонимо барикаде, ловиће нас као зечеве

Снимци на којима се виде главе без тела о којима је Вучић причао достављени су полицији али Поповић сматра да Веселин Милић намерно не реагује. Новост иза кулиса је и портал Објектив вероватно у власништву Небојше Стефановића а ускоро се могу очекивати и дневне новине преко којих ће он покушати да ојача своју позицију у борби унутар СНС картела. Поповић је мишљења да му то неће бити успешно.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Предраг Поповић – Вучићев картел у расулу крећу међусобни обрачуни?! (видео)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *