Уредништво „Информ-религија.ру“: Кабалиста наговара људе да се чипују

1

Кабалиста Михаел Лајтман покушава да убеди људе да они немају лични живот, тако да не мају ни разлога да се плаше чипова.

На питање водитеља о приватном животу човека, он одговара:

„Који је то ваш приватни живот? Шта је то у твом животу приватно?

И даље: „Шта у породици може бити лично?… Па шта? Нека знају све о мени. „Овде стојим пред вама као да сам го“, каже он.

Мора се рећи да се ми не бојимо чиповања, али се бојимо да увредимо Бога, који је човека створио по Свом лику и подобију. Овај лик не подразумева уграђени хардвер који потенцијално може постати извор контроле и праћења особе. Бојимо се да они који желе да владају светом и, сходно томе, људи који живе у овом свету, својим манипулацијама желе да униште Богом дану човекову целосност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Чиповање се такође може посматрати са духовне тачке гледишта, тј., односно с бездуховне. Пре пар година, један од водећих стручњака у области савремених технологија, учесник међународног пројекта Bionic man Евгеније Черешнев, један од првих људи на свету који је уградио чип, рекао је: „За оне који нису прочитали Орвелов роман„ 1984 “, топло препоручујем да то ураде – почећете да запажате паралеле између дистопије и онога што се данас догађа на планети Земљи, а посебно на Интернету. У то сам се уверио у оквиру свог скоро двогодишњег експеримента“. Даље је признао да једног дана електронска опрема није радила и читач микрочипа га није препознао. Истог тренутка, Евгеније је имао врло чудан осећај: одмах је схватио да је одсечен од свега на свету. То је осећај да вас нико не треба, а ви немате шта да кажете – нема докумената, немогуће је некоме објаснити да вам уређај није радио под кожом …

Прочитајте још:  Ново истраживање показало која је крвна група најотпорнија на корону

Испоставља се да чип уграђен у тело утиче на људску психу; постаје, такорећи, његов део, претварајући се у киборга, који, ако овај чип закаже, може чак доживети напад панике.

Дакле, видимо да је сав аргумент да су, како кажу, чиповање бесмислице којих се не треба плашити, само изговор чија је сврха успављивање будности људи тако да пристану да уграде антихристове ствари у своја тела и оду право у електронски концентрациони логор под будном контролом „Великог брата“, губећи слободу и лични интегритет.

[table id=1 /]



Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „Информ-Религија.ру“

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Уредништво „Информ-религија.ру“: Кабалиста наговара људе да се чипују

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *