Засијао Београд: А испред скупштине огроман светлећи ПЕНИС! (Видео)

0

Пенис испред скупштине (Фото: Принтскрипт инстаграм)

Скулптура од жице налик на оне какве се могу видетити на новогодишњим украсима, у облику великог фалуса, засијала је нешто око 16 часова у центру Београда испред здања градске Скупштине.

Поставка је висока око четири метра, а осветљена је са око 1.500 златних лампица, које симболишу “раскош и гламур расвете на коју се новац баца док се деца лече СМС порукама”.

Пијаниста је у мају изазвао буру радом “Нова вера”, када је поставио лик разапетог Христа на стубу са камерама за видео надзор на Новом Београду. У јуну је поставио “Клацкалицу за прекобројну децу” на Бежанијској коси, а у јулу “одшљакао” портрет Новака Ђоковића на 264 квадратна метра тениског терена у истом насељу. Потом је у септембру направио тек нешто мањи портрет ТВ аутора Јована Мемедовића од бачених пластичних флаша на Сави, да би послао еколошку поруку на Светски дан река…

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *