Похапшени мигранти насилници који су терали девојку да љуби ПРОСТИРКУ ЗА КЛАЊАЊЕ (ВИДЕО)

4

Мигранти који су у кампу у Боговађи малтретирали радницу Комесаријата за избеглице и терали је да љуби простирку за молитву похапшени су јуче и уз кривичну пријаву су предати надлежном тужилаштву, потврђено је Информеру.

Србију је јуче шокирао снимак објављен на друштвеним мрежама на коме се види како руља миграната малтретира српску девојку и тера је да пољуби простирку за молитву коју је она наводно оскрнавила!?!

Ужас у Боговађи: Мигранти натерали радницу прихватилишта да пољуби простирку за молитву (Видео)

Како сазнајемо, радница Комесаријата за избеглице дошла је у редовну контролу објекта када је пролазећи једним од ходника случајно нагазила поменуту простирку. Истог тренутка избила је права побуна разбеснелих миграната. Њих више од стотину окружило је девојку и под претњом линча натерали је да пољуби простирку, што су пропратили одушевљеним узвикивањем ‘Алаху екбер’. Ово језиво малтретирање недужне девојке мигранти су снимили и објавили на друштвеним мрежама!

Надлежни су одмах потом реаговали.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Чим смо сазнали за овај догађај, спроведена је истрага, сви одговорни су приведени и биће кажњени у складу са законом“ – каже извор Информера из полиције.

Како сазнајемо, сви учесници у покушају линча биће по кратком поступку протерани из Србије, док ће они који су директно претили бити осуђени и на затворске казне.

[table id=1 /]


Прочитајте још: 

Прочитајте још:  ДА НЕ ЗАФАЛИ "ЈЕДАН ПАПИР" За Новосађане "Инфо дан" о субвенцијама за уградњу соларних панела



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Похапшени мигранти насилници који су терали девојку да љуби ПРОСТИРКУ ЗА КЛАЊАЊЕ (ВИДЕО)

  1. А они који силују отимају пљачкају боду ножевима народ који не штити сорошевска багра из комесаријата? Шта је са њима?
    Какав одвратан пропагандни потез усније и његових прдаваца!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *