Шта Баба Ванга предвиђа за 2021. годину: Црвени новац, три џина и лек против карцинома

0

Баба Ванга (Фото: Printscreen/youtube/ History)

Вангелија Гуштерова, позната и као Баба Ванга, носила је надимак “Нострадамус Балкана”. Пред почетак сваке године, њена предвиђања се поново читају, а ево шта је предвидела за 2021.

Она је, иначе, “предвидела” догађаје све до 5079. године, за коју сматра да ће тада свет престати да постоји.

Непосредно пред своју смрт 1996. године, Ванга је предвидела да ће управо 2021. година бити та у којој ће бити “пронађен лек против карцинома”. Осим овога, тврдила је и да ће 45. председник САД (што је Доналд Трамп), “боловати од мистериозне болести, од које ће оглувети и имати оштећења на мозгу”




За 2021. је предвидела и атентат на “најмоћнијег човека Kремља”, али и то да ће извесни “Змај” овладати човечанством. Тврдила је и да ће управо предстојеће године исламски терористи да нападну Европу, а да ће користити хемијско оружје.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Доћи ће тешка времена, људе ће делити вера. Бићемо сведоци великих катастрофа, које ће променити судбину човечанства, Ипак, то ће учинити и да се свест људи промени”, наводно је рекла.

Ако би ово и могло да се протумачи као нешто што ће се, метафорички или дословно, догодити, две су тврдње за које не знамо конкретно шта би могле да значе.

Прва је да ће се “три џина ујединити”, а друга да ће “људи почети да користе црвени новац”.

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *