БИЛ ГЕЈТС ЈЕ ДАО СВОЈА ПРЕДВИЂАЊА ЗА 2021. ГОДИНУ: Објавио када се живот враћа у нормалу!

1

Бил Гејтс

Милијардер Бил Гејтс сврстава се у људе који су најупућенији у ток пандемије, а ово су његове прогнозе за 2021. годину.

Бил Гејтс је већ путем своје фондације донирао десетине милиона долара како би научницима помогао да што пре зауставе пандемију. Сада, Гејтс каже да верује да би ствари могле да буду много боље већ наредне године. Наиме, како сам пише на свом сајту, Бил Гејтс верује да би свет на пролеће већ могао да види ефекте масовне вакцинације, а да ћемо на лето бити много ближе старом животу какав смо имали пре пандемије.

Гејтс у свом посту каже и да верује да је главни разлог за оптимизам управо вакцина која је стигла и процес вакцинације који је отпочео. Не само да имамо неколико проверено добрих вакцина (Фајзер, Модерна и АстраЗенека, као и Спутњик), већ се још много вакцина тренутно развија. Будући да фондација Била Гејтса делимично финансира и Коалицију за епидемијску приправност и иновације (ЦЕПИ), Гејтс има и добар увид у вакцине које ће се појавити.




– Многе фармацеутске куће увиделе су и бенефите сарадње у којој сада функционишу. То је прилично слично ситуацији из Другог светског рата када је Америка значајно повећала своје производне капацитете тако што је фабрике аутомобила конвертовала у фабрике тенкова и камиона – пише Гејтс, додајући да проблем са дистрибуцијом вакцине и даље постоји, али да је уверен да ће се убрзо превазићи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Гејтс упозорава и на штетност теорија завере о вакцинама, као и о њему и његовој жени и упозорава да то отежава процесе вакцинације.

Прочитајте још:  Доктор Харви Риш са департмана за епидемиологију на Јејлу, објашњава ефекат пандемије страха на подизање анксиозности код људи, из неоправданих разлога.

– Међутим, наставићемо истом снагом да подржавамо и финансирамо вакцине јер желимо да спасавамо животе и желимо да дамо шансу свој деци света да живе – поручује Бил Гејтс.

Он сматра да, поред вакцина, постоји још један разлог за радовање, а то су секундарни третмани и лекови, попут Дексаметасона за тешко болесне пацијенте. То, у комбинацији са масовним и добро циљаним тестирањем, помоћи ће у успоравању вируса.

Гејтс каже и да зна шта је следећи глобални изазов – климатске промене и у свом блог посту тврди да је уверен да ћемо моћи да се успешно изборимо и са њим.

[table id=1 /]



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “БИЛ ГЕЈТС ЈЕ ДАО СВОЈА ПРЕДВИЂАЊА ЗА 2021. ГОДИНУ: Објавио када се живот враћа у нормалу!

  1. Са “пандемијама” и “климатским променама” човечанство ће успешно изаћи на крај када се овакви дебили и њихова братија буду развластили.
    “Човекољубац” као и ови “наши” конови … могао би у пензију, има пара и доста стажа али НЕЋЕ, хоће помагати и трошити време и паре на “незахвалне” људе, нема друге него да их грађани света пензионишу једном за сва времена.
    https://www.youtube.com/watch?v=FKPi16zETNs&feature=youtu.be

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *