Сале Коларевић : КОРОНОМ СУ СЕ САМИ РАЗОТКРИЛИ

0

(Фото: (Фото: pixabay. com))

„Или …. не падне снег да покрије брег већ да свака звер покаже свој траг.”

ЗДРАВСТВЕНИ ИЛИ АНТИ-ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ ?

У целој овој сатанистичкој ујдурми светских размера, има и нечег доброг. За неверовати, али заиста има нечег што уопште није лоше. Највећа ПРЕВАРА од како је света и века, показала се као својеврсни тест, или испит за све друштвене категорије. Маске падају готово сваким даном за ових непуних годину дана, а само они свесни целе преваре (ујдурме) поседују и могућност да уоче како су на многима спале маске, те да виде и право лице које је пре ове пЛандемије било знатно теже уочити. Не мисли се одређено на неког или нешто, већ на цео систем, на читав концепт.

Јавна је тајна да положени истит из Анатомије на Медицинском факултету највише кошта. Зато што је Анатомија, по свима, најтежи испит. За неке друге, условно лакше испите на том факултету потребно је издвојити мању суму. Годинама и деценијама уназад, на чело болничких установа и клиничких центара постављају се само партијски подобни кадрови, у сваком погледу спремни да испуњавају налоге „са врха” за све што им се каже. Унутар клиника, критеријуми за позиције лекара начелника и начелника оделења углавном нису стручност а још мање људскост. Мада истине ради, човечност се почиње сузбијати још у медицинским школама, нарочито на факултетима где их уче свему а само их основној ствари никако не уче, а то је – шта је људски живот? У годинама претходећим овој 2020-ој, медицински естаблишмент у Србији постарао се да скоро сав лекарски кадровски квалитет буде потиснут или скрајнут, а лекарски талог да исплива на површину добивши невиђено широк маневарски простор. Који квалитетан доктор и хирург није ово могао да истрпи напустио је границе ове земље. Има их који су једноставно изашли из система и не баве се више оним за шта су школовањем жртвовали читаву своју младост. У већини, остали су послушници ради лекарске плате и привилегија које им омогућава њихова професија. Све се ово системски и систематски ради дуго година уназад … а здравствени систем и даље задржава право да се зове „здравствени” а не, рецимо, “анти-здравствени”. Ко није прошао кроз његово густо огњено сито и решето, тај не зна о чему пишем. Стога, ваљало би таквима да се ману неких личних расуђивања па би им боље било – или да верују онима који су се на тој ватри дуго пекли и кроз тај огањ провлачили, или да наставе са гледањем фудбала на ТВ и опуштањем можданих вијуга док се над њим несметано спроводи системско затупљивање.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И тако дођосмо до овогодишње п(л)андемије, на светском нивоу припремане дуго година пре ове. Наметнуше нам неки тзв. кризни штаб, вајне медицинске стручњаке у служби WHO, односно супермоћних петро-хемијских и фармако-трансплантолошких магната као финансијера WHO.. Поставише одабране кадрове да одлучују о нашим животима, а она „ситна докторска буранија” нека се задовољи само јавним аплаудирањима широко заглупљених маса. Медицински естаблишмент, окупиран од докторских марионета лажне медицинске науке каква је вирусологија са епидемиологијом, сада игра улогу господара над судбином народа. Они су и заступници западних транснационалних корпорација, западне фармако-мафије Једна таква гласноговорничка фигурина недавно се на прес-конференцији и јавно „похвалила” својим незнањем. Докторка кризног штаба реп. Србије је изјавила да не зна за нешто што се назива течним кисеоником, иако течни кисеоник постоји већ четрдесет година.

Прочитајте још:  СВЕТА РУСИЈА ИЛИ БОГОБОРНА СОВЈЕТИЈА?

Очито, самозвана Струка има фрустрације што нису интелектуално моћни да досегну способности једног др Менгелеа, а хтели би. По начињеним неделима надмашили су и три Менгелеа, у то нема сумње, али по интелекту нису му ни до колена. Они схватају да је за њих др Јозеф Менгеле прави медицински шмекер, те му се због тога и тајно диве као неформалном оснивачу физиологије.

Говорити обичним људима, објашњавати, да је „здравствени” систем све само не здравствени до пре само неколико месеци било је незамисливо. Сизифов посао. Мали богови у белим мантилима са стетоскопом о врату сматрани су нечим беспрекорним и неприкосновеним код нашег народа у Србији. Становништво се у основе функционисања људског организма није готово ништа разумело у огромном проценту и доктор је важио за неприкосновени ауторитет. Највећа већина народа јесте била оваквих, рекао бих наивних и недозрелих погледа.

Под окриљем мрака људског незнања и неупућености, крвници су се могли дуго припремати за ово што су нам приредили а што представља само увод у оно што нас чека ове 2021. године. Коме си у Србији, кол’ко до јуче, могао предочити право значење вакцина и тиме масовне вакцинације? Осим родитељима деце оштећене принудном вакцинацијом, готово никоме. Док данас, већ 85 % грађана Србије ни по коју цену неће хтети примити вакцина-убицу „против короне”. И никоју више вакцину „за имунитет од заразних вируса”. (Јасно је да ће кад наступи уцена силника овај проценат бити знатно мањи, али за сада је овакав став јавности према анкетама.) Мислим да је готово са масовним преварама тог типа, мораће да нас убијају директно да би реализовали њихове депопулацијске агенде… Наравно по Божјем допуштењу, све док се овај народ своме Господу не врати и за помоћ не обрати – по речима Светог Владике Николаја – као свом једином Пријатељу.




ШТА СЕ СМАТРА САВРШЕНИМ ЗЛОЧИНОМ ?

Добро осмишљеном терминологијом подстиче се злочин против здравља тела и душе. Ако за планирану деимунизацију (трајно нарушавање имунитета) у званични наратив уђе еуфемистички термин имунизација, то је већ згодна подлога за остварење савршеног злочина – вакцинацијом против измишљених заразних болести. Ово би данас морао да зна свако ко ради у тзв. здравству. Да се одупре агенди колена Дановог и, ако треба, свој стетоскоп да окачи о клин. Да сутра не буде правно процесуиран за саучесништво у геноциду над сопственим народом… ако већ не мари за Божји Суд .

Прочитајте још:  Бањска повеља као подробно урађен попис становништва код древнијех Србаља из 13. ст. (ВИДЕО)

Међутим, стицајем околности знам да већина данашњих „беломантилаца” оно што добије као налог и учини без икаквог преиспитивања. По аутоматизму, без да га превише занима шта то заправо даје (тј. убризгава) својим пацијентима. Шта више, известан проценат медицинара још увек верује у корону, у заразне вирусе. Да здрав разум ово не поима! И оно себе назива струком …

Заговорници вакцинације, макар и ткз. слободне по избору, воле да тврде како су вакцине искорениле скоро све заразне болести. Чак и да јесу нешто искорениле, оне остају зло само по себи. Зато што су вакцине тако пројектоване да буду изазивачи болести на дугорочно а на одложено. У складу са милитантном доктрином корпопативне медицине – тровањем до елиминације циљане болести, уз накнадно произвођење више других болести. То вам је као кад је зграда пуна пацова, а пацови отпорни на дератизацију. Онда, уместо да пустите псе цуњавце искорењиваче гамади, ви динамитом целу зграду дигнете у ваздух. Тако ћете се поуздано решити пацова, нема шта.

Имам утисак да се премало говори у јавности о вакцинацији из детињства као узрочнику бројних аутоимуних оболења насталих у зрелом добу. Мултипла склероза, системски лупус, Кронова и многе др. аутоимуне болести неспорно да су последица неких вакцине од раније. Али за то је изузетно тешко прибавити било какве доказе и само се на основу логички пронађене узрочно-последичне везе може утврдити повезаност болести у зрелом добу са пелцерима из детињства. Аутоимуна оболења нагло расту са порастом обавезних вакцина у календару, па се њихова све учесталија појава може повезати са обавезним пелцерима те препознати ове болести као нуспојаву вакцина . Доктори настоје да изнађу везу болести са генетиком и наоледним фактором. Дијагностикују се разни генетски синдроми и не знам шта све, „тражи се узрок” болести у генетици предака, оперише се само са симптоматологијом. Тако, најчешће се само на основу неких симптома долази до произвољног закључка да је реч о том и том генетском синдрому. Вакцинација не сме да буде разлог обољевања за корпоративну медицину. Вакцине су „света крава” коју нико не сме ни да такне.

ДНК вакцине справљане на подлози абортираних фетуса, као оружје за масовно уништење, дошле су до свог савршенства овом корона-нановакцинацијом. Ово је крај. Уђосмо у терминалну фазу истребљења човечанства. Но, овиме се обавезна вакцинација и сама разоткрила који јој је био основни а прикривени циљ од почетка – повећана морбидизација и мортализација становништва..

СВЕТСКА ТРАНСПЛАНТОЛОГИЈА

Трансплантологија са трансфузиологијом је један од кракова светске фармако-медицинске хоботнице, која је напокон дошла до своје пуноће овом пЛандемијом. Док су ранијих година трговци људских органа могли да ординирају искључиво у ратом захваћеним подручјима, данас им је свака основана тзв. ковид-болница и потенцијални извор робе на светском трансплантолошком тржишту. Говори се, цена једног младог мушкарца у деловима (истранжиран) на тржишту се креће од 2 до 5 милиона долара. За једну младу девојку у деловима, цена се креће, кажу и преко 6 милиона. Па се онда поставља питање, откуд ковид-болнице ничу као печурке највише у региону европског југоистока… најгушће по глави становника су лоциране у Хрватској, Србији, Македонији, Црној Гори, БиХ, јужној Мађарској, западној Румунији и Бугарској, северној Албанији. Да није можда по среди србски ген као врло квалитетан у односу на гене осталих народа? Ако бивши Срби неће да знају за своје србско генетско порекло, фармако-мафиозе у служби колена Данова, изгледа, хоће да знају. Они најбоље то и знају, јер колено Даново је у прошлости отргло ове народе од Светосавсог корпуса, озверињило их и потом напујдало као бесне шакале на остатак православног Србства. И ето, бивши Срби нису ни свесни да колену Дановом највише треба њихов генетски материјал, као најквалитетнији у Европи.
Отуд и оволика помама за наметањем тестирања на измишљене вирусе… дакле, у питању је незабележена жетва генетског материјала од изворно биолошких Срба.

Прочитајте још:  ЗАШТО ПРАВОСЛАВЉЕ СМЕТА НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ?




Приметио сам једну занимљивост. Доскорашњи промотери обавезне донације органа данас су, као по правилу, корона-промотери. Изнећу само један пример, а ви изнађите и њих више. Чувени неурохирург са КЦС др Д. Г. Чиме год се она бавила, шта год заговарала, за њу је свагда обезбеђен меин-стрим медијски простор.

Недавно ми је допао руку један кратки видео непознатог аутора. Дели се и по друштвеним мрежама. На њему се виде подрумске просторије неке установе, пуни ходници и собе људских лешева са извађеним органима. Униформе особља које се ту мота – истоветно униформи запослених у ковид-болницама. Све једнако обучени, тј. униформисани попут ковид-болничара.. Они бели епидемијски скафандери, визири, маске… кажем, све истоветно као на ковид-болничком особљу! Понеко са тог снимка само још има на себи белу кецељу, сличну месарској. Кецеља им крвава. Крви има по подовима, зидовима… свугде крви а они са рутином ординирају по тим просторијама.
На овај начин, мислим и да је светска трансплантологија саму себе коначно разоткрила управо овом пЛандемијом.

Гледано са шире тачке, то што је антиздравствени систем традиционално експериментисао и малтретирас болесне људе, првенствено са ретким болестима, а што му од ове године нису више довољни болесни већ је прешао с малтретирањем и здравих, показује да их је ова корона само оголила и да стварност коју скоро нико није уочавао је овом пЛандемијом проказана на свим нивоима система.

Ко има ум, разумеће.

Аутор : Сале Коларевић / Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *