Да ли је истина да и руска вакцина „Спутњик V“ садржи ћелије абортиране деце?

0

Митрополит китирски и антикитирски Серафим

Са руског Телеграм канала „Движение Сорок Сороков“ доносимо вест која у себи садржи, за нас православне, три битне информације. Прва је тврдња овог покрета да су од руског иститута „Гамалеи“, који је развио вакцину против Covid-19 „Спутњик V“, добили потврду да се и у овој вакцини налазе продукти абортуса; друга – да је грчки ревнитељ вере, митрополит китирски Серафим одбио да се вакцинише било којом вакцином која садржи продукте абортуса; и трећа – да је некадашњи ревнитељ вере, а сада отпадник, митрополит Јеротеј Влахос примио „Фајзерову“ вакцину, и то пред камерама. Користимо прилику да позовемо наше стручњаке да се огласе по питању присутности ћелија абортиране деце у вакцини “Спутњик V”. Јер, то питање, за нас православне Србе, је веома значајно. Вест следи у наставку…



+ + +

Многа копља се данас ломе поводом вакцина и вакцинација, ако се тај чудан и преурањени процес може тако назвати. Пре се две речи – „пандемија и вакцинација“, које су се прилепиле за уши у вези оног што се данас догађа у свету, могу назвати специјалном операцијом, иза које се крије истински смисао процеса који се одвијају иза кулиса спектакла под називом “COVID-19”.

Но, православни хришћани не би требали да подлегну овим мрачним страховањима и не смеју да забораве да је вечни живот примаран у односу на привремени живот.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо да нам је Институт „Гамалеи“, који је развио овај препарат („Спутњик V“), потврдио да он садржи компоненте првобитно добијене од људских ембриона, то јест абортираних, убијених невиних беба. Ми доносимо материјал о одбијању духоносног митрополита Серафима китирског да се вакцинише сличном „Фајзеровом“ вакцином. А вернике Руске Православне Цркве молимо да подрже Владику, и одбаце двоструке стандарде – да подржавамо владику Серафима само кад иступа против антиканонског деловања константинопољског јеретика Вартолемеја у Украјини (http://www.patriarchia.ru/), а када је он – пре неколико дана – иступио против папе римског и канибалистичке вакцине – ми ћутимо.

Прочитајте још:  Да ли су мобилни телефони уништили читаво поколење?

Ево те вести:

Одбијање митрополита китирског Серафима да се вакцинише, још јаче наглашава злокобни састав вакцине коју је развила компанија Pfizer.

Поводом информације да папа одобрава вакцине против COVID-а, чак и ако оне садрже компоненте добијене из ткива абортираних беба (овде:), поставља се додатно питање како се према томе односи Православна Црква.

Ми смо већ видели првог митрополита који је подржао методе „Новог светског поретка“ и дозволио, пред камерама, да му се да вакцина.



Срећом, не деле сви епископи Грчке Цркве такву позицију. Тако је, 27. децембра 2020. године, митрополит китирски и антикитирски Серафим, током Вечерње у митрополијском храму Распећа у граду Хори на острву Китира, рекао: „Ја, као ваш епископ, кажем вам да нећу бити вакцинисан“. Такође је приметио да се у нашој земљи изврши више од 300.000 абортуса и да се, према информацијама које је добио од православних хришћана у Италији, нове вакцине „праве од продуката абортуса“. „То је застрашујуће. Католици су били узнемирени када су ове информације дошле до њих и обратили су се папи за појашњење. Он је потврдио је да је то заиста тако.

Али ми, православни, не можемо пристати на ово. Они који се плаше да ће се заразити Светим Причешћем требало би да осете много више страха при помисли на скрнављење нашег тела, које може настати када овај материјал, добијен од убијене некрштене деце – продукт убиства, стигне тамо. Ово је ужасно средство. Као ваш епископ, уверавам вас да нећу примити вакцину која има такво порекло. Ако се не пронађе ниједна друга вакцина, коју ће проверити тим православних лекара, свештенства и лаика, као што сам већ писао Светом синоду, онда ја нећу бити вакцинисан. Нисмо против вакцинације саме по себи. Једном сам добио вакцину против грипа, а када сам пре 4 године отишао у Уганду, имао сам 5 вакцинација. Али сада је сасвим друга ствар: ми не желимо ово скрнављење“.

Прочитајте још:  ДР НЕСТОРОВИЋ: Нико нема право да вам тражи ковид пропуснице! Истина о ивермектину (ВИДЕО)

Извор: https://tasthyras.wordpress.com/

П.С. Лекари ФМБА већ тестирају лек за Ковид, и он ће ускоро бити спреман. И обећавају нам да би требало да постоје вакцине без абортивног трага, за разлику од “Спутник V”. Драги наши, не уништавајте своје душе адском вакцинацијом. Сачуваћете привремени живот, али изгубићете вечни живот.

[table id=1 /]



Превод са руског и приређивање: “Борба за веру”

Извор: https://t.me/sorok40russia/15706

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *