Мир Божији, Христос се роди!

2

Својим сарадницима, ауторима и читаоцима срећне божићне празнике жељи редакција Васељенске ТВ !

„Несвесни наши народи у свом идолопоклонству према политикантима, срљали су у тами лажних обећања и сивила све лошијих животних услова и кршили две прве Божје заповести: „Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.“ и „Не прави себи идола нити каква лика; немој им се калањати нити им служити.

Срби, Савин народ, некада просветљен, храбар и под Божјом милошћу, наједном је остао сам. Окружен непријатељима са свих страна, па га непријатељи и воде ка коначној пропасти. Уста свима пуна питања: Боже зашто си нас напустио, чиме смо ово заслужили.

Без покајања, без сагледавања своје блиске прошлости, свог понашања, погрешности вере у идоле, погубности одбацивања свог сопства, срамног презирања своје историје и културе, јурњаве ка незнавеностима, жеље за филмованом „слободом“, где нема срама, морала и савести.

Данас, када су све наде људи у политиканте и друге људе, са разлогом ишчезле, и где народ ни правичнима више не верује, прави је тренутак да се дозове Богу и искрено покаје. Јер кад онај монах у пустињи који човека ни десет година није видео, нити коме зло учинио, ни помислио, а који сваки трен у молитви проведе и даље осећа да га грех притиска, како онда ми световни народ на удару свих зала да о себи мислимо као о безгрешнима?„

Весна Веизовић, уредник Васељенске ТВ

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.