Својим сарадницима, ауторима и читаоцима срећне божићне празнике жељи редакција Васељенске ТВ !

„Несвесни наши народи у свом идолопоклонству према политикантима, срљали су у тами лажних обећања и сивила све лошијих животних услова и кршили две прве Божје заповести: „Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.“ и „Не прави себи идола нити каква лика; немој им се калањати нити им служити.

Срби, Савин народ, некада просветљен, храбар и под Божјом милошћу, наједном је остао сам. Окружен непријатељима са свих страна, па га непријатељи и воде ка коначној пропасти. Уста свима пуна питања: Боже зашто си нас напустио, чиме смо ово заслужили.

Без покајања, без сагледавања своје блиске прошлости, свог понашања, погрешности вере у идоле, погубности одбацивања свог сопства, срамног презирања своје историје и културе, јурњаве ка незнавеностима, жеље за филмованом „слободом“, где нема срама, морала и савести.

Данас, када су све наде људи у политиканте и друге људе, са разлогом ишчезле, и где народ ни правичнима више не верује, прави је тренутак да се дозове Богу и искрено покаје. Јер кад онај монах у пустињи који човека ни десет година није видео, нити коме зло учинио, ни помислио, а који сваки трен у молитви проведе и даље осећа да га грех притиска, како онда ми световни народ на удару свих зала да о себи мислимо као о безгрешнима?„

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Весна Веизовић, уредник Васељенске ТВ

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Мир Божији, Христос се роди!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *