ПА, ДОКЛЕ ЋЕТЕ НАС МАНТАТИ?! Др Гњатовић: “И након вакцине сте опасни по друге!”

3

Др Марија Игњатовић: И кад се вакцинишете, можете постати заразни по друге (фото: Јутјуб)

Марија Гњатовић из Института за примену нуклеарне енергије коментарисала је најновије теорије о лечењу короне хидрогеном.

Др Марија Гњатовић из Института за примену нуклеарне енергије гостујући на РТС говорила је о антителима и тежини клиничке слике, ефикасности вакцине, али и објаснила да ли има истине о најновијој теорији да се корона може лечити тропроцентним хидрогеном.

Недавно су медији пренели да корона вирус може и да се излечи тропроцентним хидрогеном, средством који сви имамо у домаћинствима.




– Нисам видела оригинално истраживање, само сам прочитала у медијима. Оно што могу да кажем јесте да је конзумирање хидрогена опасно и спаљује слузокожу црева. Позитивне стране је могуће да постоје, али треба наћи начин како се хидроген користи и тек да се испита, објаснила је др Гњатовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Постоји значајна колерација између тежине клиничке слике и количине антитела на корону, тежа слика ствара већу количину антитела, то значи да је вероватно дошло до инфекције већом дозом вируса. Међутим, има и асимптоматских случајева који имају велику количину антитела”, каже др Марија и објашњава како особа која је вакцинисана може да се зарази.

“Све зависи од одговора тела, а вакцина ће свакако помоћи да клиничка слика буде блажа”, напомиње ОНА.

О томе зашто вакцинисане особе треба да носе маске, др Гњатовић каже да не постоје докази да неко ко је вакцинисан не може да пренесе вирус или да не буде домаћин вируса. Пре вакцинације је свакако битно да особа буде здрава, али и да није лоше претходно урадити ПЦР или тест на антитела, како би се знало да ли је већ заражена.

Прочитајте још:  Цела Европа прешла на шведски модел, али то не признаје?

[table id=1 /]



Курир, Мондо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ПА, ДОКЛЕ ЋЕТЕ НАС МАНТАТИ?! Др Гњатовић: “И након вакцине сте опасни по друге!”

  1. Родила је мајка да је два пута по два пута годишње вакцинишу против “грипа” + календар кумулативно увећавајућих вакцинација, докле? Па док не крепамо у мукама од канцера а пре тога фармомафији не оставимо сав иметак за безуспешно лечење.
    Што се лечења “короне” ( читај намерне тровачине тиче ) ХИДРОГЕНОМ ево једног руског преведеног чланка у вези тога ….

    “* Информације Националне гарде које су за народ *

    Ако човеку буде дозвољено да удише паре АзотОВЕ КИСЕЛИНЕ, која ври на температури од 37,2, тада ће код обичне прехладе телесна температура порасти, хидразојска киселина ће реаговати са водоником, ослобађајући лаки водоник, лагани азот и протијум.
    Све ово једињење узрокује симптоме упале плућа, плућни едем и смрт.
    Али!
    Ако направимо хемијску анализу крви особе у чијем се телу догоди таква реакција, добијамо хемијску формулу Х1Н1 која се назива СВИЊСКИ ГРИП !!!
    ХИДРОНИТНА киселина се може прскати из авиона, па чак и из обичних аеросолних лименки,
    “Будите изузетно опрезни, нема епидемије, ово је обичан хемијски тероризам!

    Да бисте деактивирали хидразојску киселину, довољно је пити пола чаше воде једном дневно са
    једна кап водоник-пероксида Х2О2.”

    Оригинал:
    *Информация от росгвардейцев, которыеЗАнарод*

    Если человеку дать вдохнуть пары АЗОТИСТОВОДОРОДНОЙ кислоты, которая закипает при температуре 37,2, то при обыкновенной простуде, повысится температура тела, азотистоводородная кислота вступит в реакцию с водородом, выделит лёгкий водород, лёгкий азот и протий.
    Всё это соединение вызывает симптомы пневмонии, отёк лёгких и смерть.
    Но!
    Если сделать химический анализ крови человеку, в организме которого происходит такая реакция, получим химическую формулу H1N1, которую и назвали СВИННЫМ грипом!!!
    АЗОТИСТОВОДОРОДНУЮ кислоту могут распылять с самолётов, и даже с обыкновенных аэрозольных балончиков,
    будте предельно внимательны, никакой эпидемии не существует, это обыкновенный химический терроризм!

    Чтобы дезактивировать азотистоводородную кислоту, достаточно раз в сутки выпить пол стаканы воды с
    одной каплей перекиси водорода H2O2

    Тај Н2О2 је хидроген има га у апотекама раствор 3% кошта бочица око 80 динара, једна кап у пола чаше воде. О његовој примени можете наћи на нету, ова у чланку лупа ко отворен прозор, нигде не пише да тај јако ублажени раствор оштећује слузокожу органа за варење. Она нека носи маску и рока се вакцинама по препорукама банкстера који нас желе утаманити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *