Академик РАН (Руске Академије Наука) Сергеј Глазјев моли за чудо уочи Божића

0

Сергеј Глазјев

„Молим Господа, да Он уразуми наше руководство“

Академик РАН Сергеј Глазјев моли за чудо уочи Божића. Изјавио је да хоће да замоли Бога да спасе Русију а то, по његовом мишљењу, може постићи само на један начин: „Ја молим Господа да Он уразуми наше руководство“.

Економиста, министар за основне правце интеграције и макроекономике Евроазијске економске комисије Сергеј Глазјев у разговору са коресподентом руске телвизијске куће „Цариград“ („Царьград“) признао је да много рачуна на чудо уочи Божића. Поверио се да хоће да замоли у Господа да спасе Русију од некомпетентности многих чиновника, од корупције, од произвољности и глупости неких представника власти.



Хоћу да верујем да ће систем управљања у нашој држави некада бити изграђен у интересу друштва, повећању благостања људи. И најневероватније од свега је што ми знамо одлично како то да урадимо. Али неопходна је, како видимо, Божија воља. Имамо наду само на чудо. Зато што смо и првим личностима у држави много пута објаснили шта мора да се уради, зашто наша држава заостаје у развоју и зашто расте сиромаштво. Али ништа се не ради. И ми видимо зашто: због међусобних гаранција корумпираног чиновништва, због нестручности, – подвукао је саговорник „Првог руског“ (конзервативни информативно-аналитички канал на ТВ „Цариград“).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Он је додао да су, штавише, позаната имена личности на власти за које је такав поредак потпуно задовољавајући и који ометају промену политике која се води. И да би се прекинуо тај порочни круг, неопходна је јака политичка воља, приметио је академик РАН.

А без Божије воље не бива ни политичке. Зато ја лично молим Господа, да Он уразуми наше руководство. Да би дошло до духовног преображаја представника власти, да би они коначно схватили сву одговорност за своју огромну мисију пред јавношћу, пред нашим народом. Без тога Божанског чуда, чини ми се, сами по себи наши руководиоци неће смоћи снаге, – констатовао је Глазјев.

Прочитајте још:  Монтенегрини између српског и турског света

П.С. Поред наведеног, Сергеј Глазјев (рођен 01.01.1961.г.) је доктор економије, професор, академик, био је кандидат за председника РФ 2004. године, посланик Државне думе РФ у I, III и IV сазиву као и један од саветника председника РФ од 2012. до 2019!!! Када се после свега Богу обратио можемо мислити у каквом је стању руско руководство? А тек обичан народ?

[table id=1 /]



Превод са руског за “Борбу за веру”: В.Ј.

Извор: https://ruskline.ru/

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *