Документ који показује да се Кон, Кисићка и Брнабићка нису заиста вакцинисале Фајзеровом вакцином (ФОТО)

3

Ана Брнабић прима вакцину. (Фото: Јутјуб)

Председник Нове странке и некадашњи премијер Србије Зоран Живковић тврди да има доказ да је вакцинисање Ане Брнабић, Дарије Кисић и Предрага Кона Фајзеровим вакцинама било лажно.

Живковић не на свом Твитер налогу објавио документ Агенције за лекове који показује да је прва Фајзерова вакцина стигла у Србију 30. децембра, читавих шест дана од медијске представе наводног вакцинисања Брнабићке, Кисићке и Кона, а да је одобрена за употребу у Србији тек пре неколико дана.

https://twitter.com/ZoranDirektno/status/1349280795790356488

– Превара! Брнабићка, Кисићка и Кон сликали су се 24.децембра 2020. и убеђивали грађане Србије да су тада примили Фајзер вакцину из првог контигента од 975 комада. Тај испорука је извршена 30.12.2020. а одобрена за употребу тек 11.01.2021. То пише у документу Агенције за лекове!!! – написао је Живковић на Твитеру.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Документ који показује да се Кон, Кисићка и Брнабићка нису заиста вакцинисале Фајзеровом вакцином (ФОТО)

  1. Нисмо ни мислили да јесу а и да јесу њихова ствар, не мисли ваљда неко и случајно да су ти окупатором наметнути глупи и смешни имбецили било какав и по било чему узор грађанима Србије?! СВАШТА!
    Узели су дебеле паре да лажу и глуме будале па нека то и раде. Ако воле да једу говна па не мисли неко да ћемо и ми ваљда јести? Можемо само да им кажемо: ПРИЈАТНО
    Када краду, лажу и пљачкају грађане Србије за $$$%ОКУПАТОРА мишљење грађана их не занима о њиховим тим неделима, па ако нам нису узор у КВАРЊАШТВУ, ГЛУПОСТИ, МЕГА ЛОПОВЛУКУ за окупатора а што би били и узор по питању пелцовању ( једењу гована ) а да ли су стварном ( права говна ) или лажном ( лажна говна ) кога брига!?
    Само да их једног дана дочепају грађани у шаке добиће они праве вакцине, многи капои логора ( “где су некад били силни, битни и важни” ) су сконачили у клозет јамама истих тих логора, јер их није нико бранио ( променила се власт ), беху то логори смрти за народ а на крају за “силне” КАПОЕ који су одлучивали о животу и смрти логораша.
    Ех, ех те магарчине су бежале са историје у основној школи па су те лекције пропустили али ето то је сада њихов проблем, ко зна где су има лажиране дипломе основне школе оној БА ( сарајки ), оном белом пацову побеглом из лаб. медицинског фак. из којег је у бежанији још приде мазно диплому ) па лезбачи усташком унучету …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *