Ефекат „Бил Гејтс“: ДТП вакцина СЗО у Африци убила више дјеце него сама зараза

2

Истраживање под називом „Природни експеримент: примјена ДТП и ОПВ вакцине код дјеце нижег узраста у градској заједници у Африци“ („The Introduction of Diphtheria – Tetanus – Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment”), по налогу Владе Данске и задужбине Ново Нордиск, уз учешће водећих свјетских стручњака за вакцинацију у Африци и под вођством два најпознатија доктора, Сeрена Могенсена и Петера Абија, бавило се проучавањем посљедица вакцинације ДТП и ОПВ вакцинама у једној градској заједници у афричкој држави Гвинеја Бисао.

Ефекат „Бил Гејтс“: ДТП вакцина СЗО у Африци убила више дјеце него сама зараза

ДТП је комбинована вакцина против дифтерије, тетануса и великог кашља (пертусиса). ОПВ је вакцина против дјечије парализе (полиомијелитиса).

ДТП вакцина повучена је из употребе у САД и другим западним земљама деведесетих година усљед хиљада извјештаја о смртним случајевима и оштећењима мозга.

И поред великог броја вакцинисаних, у САД и другим земљама и даље се јавља велики број случајева великог кашља.

До објављивања ове студије 2017. године СЗО (Свјетска здравствена организација) никад није спровела истраживање у ком би учествовали вакцинисани и невакцинисани ради утврђивања да ли ДТП вакцина заиста доприноси здравственој заштити.
И поред тога, Бил Гејтс и његови сурогати, Глобална алијанса за вакцине и имунизацију (GAVI) и СЗО, извршили су притисак да се неиспитаним вакцинама вакцинишу бебе у Африци.

 

Ефекат „Бил Гејтс“: ДТП вакцина СЗО у Африци убила више дјеце него сама зараза

Научници укључени у студију били су шокирани сазнањем да у афричкој држави Гвинеја Бисао смртност код дјеце млађе од пет година износи 50 одсто.

Током студије, половина дјеце вакцинисана је ДТП вакцином на три, а друга половина на шест мјесеци.

Др Могенсен и његови сарадници утврдили су да је смртност код дјевојчица вакцинисаних ДТП вакцином била десет пута већа него код невакцинисаних.

Ефекат „Бил Гејтс“: ДТП вакцина СЗО у Африци убила више дјеце него сама зараза

У закључку студије се поред осталог каже да „сви тренутно расположиви докази упућују на то да ДТП вакцина може убити више дјеце усљед других узрока него што их заштити од дифтерије, тетануса и великог кашља. Иако вакцина штити дјецу од циљних болести, може их истовремено учинити подложнијим другим заразама.“

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Наслов: Роберт Ф. Кенеди Јуниор

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари

2 Коментара

  1. Нема тог компјутера и програма који може израчунати колико су народа и деце побили по Африци, Индији … Србији и широм света преко „вакцина“ „лекова““витамина“ … Сида је намерно ширена преко вакцина и многе друге заразне болести, шпанска грозница …
    Кога то занима нека погледа на Јутјубу емисије са Др. Тодором Јовановићем ( нашим теслом имунологије )
    Ево мало музике како народ свира за оног кога воли реч је Селасију који је сахрањен у организацији Етиопске православне цркве 1990.

    https://www.youtube.com/results?search_query=+GLORIFY+Vibronics

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.