Старац Елпидије Вајанакис о жигу Антихриста

0

У наставку објављујемо извод из изузетно важног интервјуа старца Елпидија Вајанакиса о жигу Антихриста и најављујемо да ће се ускоро појавити цео његов интервју – сачињен од седам питања и одговора – који ћемо, такође, донети на увид нашим цењеним посетиоцима.

1. Питање:

– Оче, много се пише о жигу и микро-чипу који ће људи морати да имају на телу у време антихриста. Шта ви кажете на ову тему, која се тиче свих нас?

-Људско тело је једна од највеличанственијих чуда Божијег стварања.

Могу да кажем, да је јединствено у целој Божијој творевини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бог је дакле, желео да наше тело, у које је поставио бесмртну нашу душу, буде Његов Лични Храм, да га одатле сви ми, деца Његова, прослављамо као цара Бога Оца.

Свето Писмо каже да смо ми ”храм Бога живога”. Сатана не може да загосподари душом ни једног човека ако претходно не загосподари његовим телом. Зато покушава на хиљаду начина да загади тело наше, да би коначно он био ”храм Божији” и да на тај начин њиме влада.




До сада је сатана покушавао да влада човеком користећи људске слабости. Тако је учинио човека склоним многим и различитим гресима, као што су неморал, наркотици, убиство, магија и многим другима.

Међутим, сваки пут, када се човек покаје за своје грехе и када му Бог опрости, уништавају се његове (сатанине) везе и планови.

Онда је сатана тражио неки други начин којим би могао у потпуности да контролише храм човеков, да може да усмерава, да контролише, да влада боље мислима, жељама и осећањима човека.

Прочитајте још:  Данас су Благовести, празник који доноси радост и срећу: Жене се моле за пород

Нажалост нашао је начин. Са вештачком интелигенцијом компјутера и низом конкретних и специјалних вакцина, ће интервенисати на ланац генетског кода човека, ДНК и промениће га. Тако ће мутирани људски ДНК, уместо да делује према Божанској Интелигенцији, како га је Бог створио, деловати у складу са инструкцијама вештачке интелигенције, којом ће да руководи штаб антихриста.

Наравно, да би боље контролисао сваког човека појединачно, неки делови кода модификованог људског ДНК ће бити саставни део неопходне базе, да би се створио иднетитет, искључиви идентитет, са једним личним бројем, који је јединствен за сваког човека. Овај лични број на ДНК сваког човека ће бити неизбрисив, трајан и непоништив.




Овај број човека, са бројем 666 који му претходи, ће да региструје коме припада овај човек, и биће похрањен у централни антихристов компјутер, чувену ”Звер” (компјутер који се налази у Бриселу – нап. „Борба за веру), са којим ће бити повезани сви остали компјутери сатанистичке антихристове државе.

Да би сви ови компјутери могли лако да читају овај човеков број, направит ће се једна пречица (сличица – икона), на видљивим деловима људског тела, на челу и руци.

Свака људска делатност, као што је штедња, куповина, продаја и уопште свака активност, биће апсолутно контролисна и зависна од конкретног људског броја.

То ће бити његов званични идентитет. Без овог броја, човек једноставно неће да постоји.

Дакле, сатанин план, у првој фази, је да претвори људско тело у један мобилни примопредајник, баш као што је мобилни телефон, да може лако да њиме влада.

[table id=1 /]



Извор:

Прочитајте још:  Андреј Витаљевич Сошенко: Још једно „оглашавање“ машијаха ради светског рата

https://pnevmatikesdrosostalides.blogspot.com/?m=1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *