У Норвешкој преминуле 23 особе након примања вакцине „Фајзер-Бионтек“

2
фајзер

У Норвешкој преминуло је 23 особе након примања вакцине америчке копмпаније „Фајзер“ и немачког стартапа „Бионтек“, саопштила је норвешка Агенција за лекове.

Како се наводи у извештају норвешке Агенције, сви смртни случајеви забележени су код особа које су старије од 80 година и са слабијим имунитетом.

„Ти случаји не треба да изазивају узбуну, јасно је да вакцина има незнатни фактор ризика уз неколико изузетака, када је реч о пацијентима старијег узраста са слабијим имунитетом“, изјавио је представник норвешке Агенције Стајнар Мадсен, преноси телевизија „НРК“.




Како би се убудуће избегли ови инциденти, Институт здравља Норвешке изменио је препоруке за вакцинацију пацијената старијег узраста који су уједно и хронични болесници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У новим упутствима се наводи да контраиндикације вакцине могу да проузрокују озбиљне последице пре свега код људи старијег узраста.

Подсетимо, вакцинација од вируса корона у Норвешкој почела је 27. децембра, а први пацијенти који су добили вакцину „Фајзера“ и „Бионтека“ били су корисници домова за старе. До сада је у Норвешкој вакцинисано 25.000 људи.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “У Норвешкој преминуле 23 особе након примања вакцине „Фајзер-Бионтек“

  1. Ха, ха … па акција “пандемија корона циркус” је управо почела на лажној бризи за старије особе, ( не брину они ни за децу а камоли старе ) као да се оне заштите и гле ћорак “вакцина” ( читај ђубре које користе за све прилике тровања ) убија део старијих особа одмах по примању, а шта чека млађе јаче особе? Одложена смрт од канцера или других обољења, јер очигледно да старима није повратила, додала снагу и имунитет него урушила јер то јој је задатак и циљ растеретити пензионе фондове и смањење броја људи уз обавезан харач фармомафији за безуспешно лечење. Није ваљда вакцина пројектована да старе убија и слаби а да младе јача!? Старе као слаби, младе као јача!? има ли будалетине која у то још може поверова?
    Ако старијима одузима и слаби животну енергију која, како то онда младима може да је појача, подигне? Како? Ваљда би стари почели после вакцине да осећају благодет подизања имунитета и општег стања здравља, живну и почну ватати мед.сестре за дупе а не да крепавају.

  2. Šta se nalazi u virusu?
    Nobelovac kaže sekvence AIDSa i malarije.
    Dokaz za to su lekovi za AIDS Remedsvir i lek za malariju Chlorocaine koji deluju a koje je naprasno Svetska zdravstvena organizacija povukla iako su uspešno lečili i pomagali zaraženima. Šta mislite zašto?

    Šta primate vakcinom?
    Isti taj virus.

    1+1=2

    Još jednom šta primate vakcinom?

    Za one koji misle da su ovo prazne priče evo i naučno dokazanih nalaza objavljenih u najstručnijim medicinskim časopisima poput Lanceta:
    https://www.ajmc.com/view/researchers-warn-of-heightened-risk-of-hiv-with-certain-covid-19-vaccines
    https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)32156-5/fulltext

    A evo i popularnih naučnih i novinskih portala
    https://www.sciencemag.org/news/2020/10/could-certain-covid-19-vaccines-leave-people-more-vulnerable-aids-virus
    https://www.nbcnews.com/feature/nbc-out/inside-fight-include-hiv-positive-people-covid-19-vaccine-trials-n1252458
    https://www.forbes.com/sites/roberthart/2020/10/20/researchers-warn-some-covid-19-vaccines-could-increase-risk-of-hiv-infection/?sh=7168f6d63740
    https://www.sciencemag.org/news/2020/10/could-certain-covid-19-vaccines-leave-people-more-vulnerable-aids-virus

    A zašto oni koji sebe nazivaju u Srbiji novinarima i oni koji sebe u Srbiji nazivaju naučnicima i doktorima ne govore o ovome pitajte njih !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *