НАОРУЖАНИ АНАРХИСТИ И ЦРНЕ МИЛИЦИЈЕ КРЕНУЛЕ У АКЦИЈУ ШИРОМ АМЕРИКЕ: Послали претеће поруке Трамповим гласачима (ВИДЕО)

1

Црна Милиција (Фото: Јутјуб)

Наоружани демонстранти појавили су се данас испред зграда главних институција у многим америчким савезним државама. Ово се подудара са најавама ФБИ да ће наоружане Трампове присталице покушати оружане нападе у 50 савезних држава током Бајденове инагурације 20. јануара.

Међутим, на улице са оружјем нису изашли Трампови конзервативци већ наоружане анархистичке организације и црне милиције које тврде да се спремају да бране САД од наоружаних присталица одлазећег председника.

– Ми нисмо протрампове трупе – рекао је један од наоружаних демонстраната у Охају.

Они шаљу претеће поруке Трампу и његовим присталицама поручујући да не могу да промене изборну вољу грађана САД.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За то време на улицама Вашингтона распоређено је 25 000 припадника Националне гарде, а спристиже још појачања уочи Бајденове инагурације.

[table id=1 /]




Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НАОРУЖАНИ АНАРХИСТИ И ЦРНЕ МИЛИЦИЈЕ КРЕНУЛЕ У АКЦИЈУ ШИРОМ АМЕРИКЕ: Послали претеће поруке Трамповим гласачима (ВИДЕО)

  1. Zemlja zombija ! Onoliki americki filmovi o zombijima su samo spoljni odraz njihove duse ! Od postanka, pravljenja amerike, ubijanja 100 miliona domorodaca, isto toliko umrlih crnaca pri dovodjenju iz Afrike /samo 10 % su uspevali da prezive putovanje/, pa preko svih vlasnika americkih federalnih rezervi, gospodara-vaspitaca amerikanaca, nikad nisu imali sanse da postanu normalni ljudi ! Otprilike je doslo vreme gde im demoni izlaze na videlo, te krece njihovo samounistenje ! Ako niste znali, 1965 su zvanicno ukinuli ropstvo, a iste te godine presudom vrhovnog suda su zabranili ispovedanje hriscanstva u svim drzavnim skolskim ustanovama od vrtica do fakulteta ! Na kongresu psihijatara amerike svojevremeno, jedan od referata je glasio da su prosecni amerikanci genetske ubice !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *