Бајден положио председничку заклетву (Видео)

2

Џо Баден (Фото: Твитер)

Инаугурација Џоа Бајдена за председника Сједињених Америчких Држава биће обављена данас тачно у подне по локалном времену, односно 18 по средњоевропском. Вашингтон уочи те церемоније игледа као права тврђава са до сада невиђеним обезбеђењем. А Још увек актуелни председник САД Доналд Трамп напустио је данас Белу кућу.

Биће то прва инаугурација у новијој историји којој неће присуствовати одлазећи председник и прва дама. Бајден ће положити заклетву као 46. председник САД, а након што положи заклетву, Бајден ће имати своје прво обраћање нацији као председник. Безбедност је у још већем фокусу него иначе услед тога што се инаугурација догађа две недеље након што су хиљаде присталица одлазећег председника Доналда Трампа напале амерички Капитол.




Гренел: Морамо да честитамо Бајдену, јер волимо Америку

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Изасланик бившег америчког председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел честитао је данас новом председнику САД Џоу Бајдену ступање на дужност.

Гренел је у објави на Твитеру навео да „морамо да честитамо новом америчком председнику Џоу Бајдену јер волимо Америку“.

„Желимо му да успе да ојача нашу велику земљу. И не смемо да радимо оно што је друга страна радила нама пре четири године – да узалудно и лакомислено будемо против свега што он ради“, написао је Гренел.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Бајден положио председничку заклетву (Видео)

  1. То је јавно, а тајно: заклео се да ће са сатанистичком братијом и даље сплеткарити, љигавити, лагати, користити се насиљем свакојаким, тровати убијати људе, животиње, биљке, природу … и то у земљи у којој живи и целом свету. Све за сатану, сатану ни за шта! Докле? видећемо мало још стрпљења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *