Изненадна смрт вође Ротшилда изазваће низ неочекиваних догађаја у свету – ОВО ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ

2

Бенџамин Ротшилд

Смрт Барона Бенџамина де Ротшилда, који је био на челу породичне компаније Ротшилд познате широм света, имац́е дубок утицај на равнотежу светске моц́и.

Глава породице Ротшилд преминуо је 15. јануара 2021. године на породичном имању у близини Женеве. Иако је срчани удар наведен као званични узрок смрти, неки стручњаци верују да изненадна смрт тако иконичне фигуре можда није природна.

Ипак, сама смрт не привлачи толико пажње, колико промишљање какве ц́е последице по свет имати у блиској будуц́ности.

Није тајна да је милијардер имао значајан утицај на многе економске и политичке процесе.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нарочито се шушка да је Бенџамин де Ротшилд изазвао банкрот Лехман Бротхерс-а и почетак глобалне финансијске и економске кризе 2008-2010, комбиновањем имовине француске и британске гране породице.

Поред тога, повезан је са доласком Емануела Макрона на власт у Француској, избором америчке потпредседнице Kамале Харис, па чак и са појавом ЦОВИД-19.

На основу тога, постоји основана сумња да ц́е се свет, у врло блиској будуц́ности, суочити са глобалним шоковима.




Могуц́е је да први ударац погоди Сједињене Државе које су на ивици колапса и грађанског рата због скандала са Бајденовим избором.

Ако се то догоди, положаји оних снага које се називају „дубоком државом“ биц́е у великој мери пољуљани.

У том случају треба очекивати значајну промену равнотеже светских снага и повец́ање вероватноц́е неочекиваних сценарија за даљи развој догађаја.

[table id=1 /]



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Изненадна смрт вође Ротшилда изазваће низ неочекиваних догађаја у свету – ОВО ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ

  1. То треба да значити:
    Мање некажњених криминалних односа у свету у међународним односима, чему су кумовале и коло водиле овакве криминалне, нељудске инцест породице склоне свакојаком ужасу по људски род.
    Своју “моћ” су заснивали на лажи, уцени, сплеткарењу, насиљу, подмићивању, криминалу, трговини робљем, ратовима, “пандемијама” “вакцинама” …и осталим јуначким делима стотинама година. Је’бига прошло им време. Да су знали лагати, пљачкати, сплеткарити … јесу, а да су знали направити лепу песму, уметничко дело, спортски резултат е то нису знали. Њима је говор служио за лагање, уцену … а разум за шпекулације али авај по њих томе дође карај. Виша сила изрекла суд – жалба не помаже

    1. Попушио, ако, ако и други ће као и њихови потрчци политичарчићи љубитељи злата, пара, “лукс” живота без зноја, рада и осталих људских квалитета.
      Ко га жали нек му кресне свећу. Наш скромни прилог његовој породици нека буде вакцина коју су нама наменили. Што рече Ветеран: за некога ће бити 2021 сурова година ИСТИНЕЕЕЕЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *